Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Областна администрация Бургас популяризира ПРИЕМНА ГРИЖА

07 Март 2011, Понеделник

Областна управа Бургас, в лицето на областния управител Константин Гребенаров и заместник областния управител Златина Дукова, организираха празнично събиране, под надслов От любов към детето. 

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


БТПП подкрепя туристическия бранш. Бургас туристически град

Председателят на БТПП г-н Цветан Симеонов изрази готовността на Палатата да работи заедно с Howarth HTL с цел подкрепа на българския бизнес в туристическия бранш.

прочетено 2517 пъти
В Бургас - проект за образование на роми

Община Бургас спечели проект към Център за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства - София. Стойността му е 18 000 лв.


прочетено 4705 пъти
Дневен център Св. Николай Чудотворец празнува 10-годишнина

Дневен център за деца с физически и множествени увреждания „Св. Николай Чудотворец” празнува 10 години от създаването си. Юбилеят бе отбелязан със специално тържество, на което присъстваха кметът Димитър Николов, областният управител Константин Гребенаров, генералният консул на Турция в Бургас Сибел Еркан, педагози, социални работници, родители.

прочетено 3044 пъти
Дневен център Св. Николай Чудотворец празнува 10-годишнина

Дневен център за деца с физически и множествени увреждания „Св. Николай Чудотворец” празнува 10 години от създаването си. Юбилеят бе отбелязан със специално тържество, на което присъстваха кметът Димитър Николов, областният управител Константин Гребенаров, генералният консул на Турция в Бургас Сибел Еркан, педагози, социални работници, родители.

прочетено 1356 пъти
Шанс за младите музикални таланти на БУРГАС

Майсторски клас по пиано в Националното училище за музикално и сценично изкуство в Бургас Професор Марина Капацинская ще проведе Майсторски клас по пиано в Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" в Бургас. Обучението ще започне на 3 и ще продължи до 8 декември тази година, в сградата на учебното заведение. Курсът се провежда ежегодно и в него участват ученици от музикалните училища в страната, студенти и преподаватели. Тази година в майсторския клас ще вземат участие 17 пианиста от училищата в Бургас, Пловдив, Плевен и София.

прочетено 4482 пъти
Истински отличници. Успех

Страхотни хлапета са били наградени в Общината. Децата са си истински отличници и в тях със сигурност има нещо различно. Непринуденото им поведение и леката досада от суматохата личи. Забележете този втори ред, който е толкова далеч от суматохата наоколо, че доведе искрена радост в офиса ни и повдигна настроението. :)) Децата са отличници, защото наистина се отличават - кой с талант, кой с постижения, повечето вече толкова далеч и толкова напред ...

прочетено 5162 пъти
Община Бургас - първо място по размер на спечелените по европейски програми средства

Общо привлечените по проекти от европейските фондове средства в общината за тази година са над 182 милиона лева. Кметът Димитър Николов каза, че от общинската администрация са взели решение да не кандидатстват по всяка отворена оперативна програма с проекти особено що се касае тези за обучение или сътрудничество.„

прочетено 1939 пъти
Информационната сигурност: пресечна точка на държава, бизнес и НПО

Два основни елемента на електронното управление – регистрите за данни на администрациите и единната среда за обмен на електронна информация между ведомствата – успешно преминаха тестовете за сигурност и вече работят в реална среда.

прочетено 1291 пъти
Салют за бургаските отличници

На 2 декември 92 изявени ученици от училища на територията на община Бургас ще бъдат наградени за постигнати високи резултати и завоювани престижни награди в следните области: български език и литература, чуждоезиково обучение, математика, природни науки, информатика, изкуства, спорт, както и за принос в издигане авторитета на училището. Гост на събитието, организирано от общинска дирекция „Образование и демографски въпроси”, ще бъде Милена Дамянова – зам.-министър на образованието, младежта и науката.

прочетено 1394 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Конкурс прическа Бургас 2009 В атака Люцерна Раковини във въздуха Небе Йоан Костадинов БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ приятелки Pepi Летен театър
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development