Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Приключва касовото заплащане на местните данъци и такси

29 Декември 2009, Вторник

Заради финансовото приключване на 2009 г. е променен режимът за касовото обслужване на гражданите, съобщиха служителите от дирекция „Местни приходи от данъци, такси и реклама” към Община Бургас. Приемането на плащания за местни данъци и такса битови отпадъци на касите в „Зала 1 - касов салон” на ул. „Александровска” № 83, ще приключи на 29.12.2009 г. в 16.30 ч.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Борсата дълбае още надолу

При слаба активност на регулирания пазар мина търговията на Българската фондова борса. За сметка на това три от общо петте български индекса се повишиха, но ръстът им беше доста символичен – "Дневник 20" напредна с 0.12% нагоре до 59.37, а BG TR30 изпрати и този ден от историята си с 0.37% повишение до 323.62 пункта. С ръст от почти половин процент затвори и широкият BG40, докато ветеранът SOFIX отстъпи назад с -0.06% до 417.24 пункта, най-ниската му стойност от 7 август досега.

прочетено 1607 пъти
BUSINESSEUROPE призова ЕС да подкрепи усилията на Украйна за подобряване на бизнес средата и преодоляване на проблемите с транзита на руски природен газ за Европа

„По повод предстоящата на 4 декември политическата среща на върха между ЕС и Украйна бих искал да подчертая значението на укрепването на сътрудничеството и задълбочаването на икономическата интеграция между нашите две икономики”. Това се казва в писмо на Филип де Бук - генерален секретар на BUSINESSEUROPE (чийто член е БСК), до шведския премиер Фредерик Райнфелд, който в момента е ротационен председател на ЕС.

прочетено 1671 пъти
БЪЛГАРСКИ ИНСТРУМЕНТАЛИСТИ СЕ ВКЛЮЧВАТ В ГАЛА КОНЦЕРТА НА ВАСИЛИС КАРАС

Шестима български инструменталисти ще се включат в събитието на годината за феновете на гръцката музика у нас – гала спектакъла на Василис Карас на 30 ноември в зала 1 на НДК от 19.30 ч. Големият певец от южната ни съседка е отправил официална покана към петима цигулари и един челист да се присъединят към 26-членния му оркестър на сцената, за да придобие концертът още по-пищен и грандиозен характер.

прочетено 2734 пъти
LORD OF THE DANCE НА МАЙКЪЛ ФЛЕТЛИ С ГОЛЯМО ТУРНЕ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2010

Продуцентска компания АРТ БГ , отново покани Lord of the Dance След шеметния успех и два напълно разпродадени концерта през пролетта на 2008 г. в зала 1 на НДК отново ще имаме удоволствието да видим най-известното танцово шоу в света Lord of the Dance през юни 2010 г. този път в цели четири български града, стана ясно на специална пресконференция в столичния ирландски пъб J.J. Murphy's. Четирите концерта у нас на Lord of the Dance през 2010 г. се организират от продуцентска компания АРТ БГ с любезното съдействие на посолството на република Ирландия у нас. За да обявят благата вест за всички любители на ирландската култура и танци у нас пристигнаха лично мениджърът на Lord of the Dance Питър Мърси и солистите Джеймс Кийгън, изпълняващ ролята на Господаря на танца и Кийра Скот в ролята на добрата героиня.

прочетено 5101 пъти
„Черноморец – Бургас” пуска билети на преференциални цени

Ръководството на „акулите” дава възможност на многобройните си фенове да ползват различни преференции при ранното закупуване на билети за мачовете на стадион „Лазур”. Привържениците на отбора ще могат за вземат входните талони за целия полусезон предварително, като за това ще ползват и сериозна отстъпка. Зрителите, които закупят билети за всички домакински мачове на „Черноморец – Бургас” през сезона предварително, ще плащат значително по-малко.

прочетено 1214 пъти
Тиражен руски вестник препоръчва България

Един от най-популярните всекидневници в Москва „Метро Газета”, чийто тираж надхвърля 1 млн., публикува интервю с българския предприемач Динко Динев, в което се изтъкват предимствата на България като място за изгодна инвестиция и отлична туристическа дестинация.

прочетено 2996 пъти
Половината публични дружества са заплашени от сваляне от борсата

Новата година е добра причина да започнеш на чисто. Може да се оттървеш от вреден навик или просто да промениш нещо. С началото на следващата година Българската фондова борса (БФБ) е решила да направи нещо подобно. Тогава над 200 публични компании (при общо около 400) може да се окажат негодни за търговия на регулиран пазар заради новите борсови правила, които влязоха в сила от 1 октомври. Застрашените дружества имат по-малко от три месеца гратисен период, в който, ако не отговорят на определени критерии за ликвидност, ще бъдат делиствани. За този период с книжата им трябва да има оборот от поне 4 хил. лв. на месец и средномесечно по 5 сделки. Ако не отговарят на критериите, могат да сключат договор с инвестиционен посредник, който да е маркет-мейкър и да осигурява ликвидност на акциите. В средата на годината дружествата вече получиха една отсрочка от три месеца по предложение на борсата. Оттам обаче коментираха, че сроковете сега няма да се променят.

прочетено 3156 пъти
ОГОВОРНИ ФОНДОВЕ, ВЗАИМНИ ФОНДОВЕ, ИНВЕСТИЦИОННИ ДРУЖЕСТВА

Интервю: Ангел Рабаджийски, изпълнителен директор на ИП Карол Делистването на компании от БФБ трябва да става при ясни условия Потребителите на Karoll Broker могат да правят всичко, което до този момент успяваха само брокерите, използващи XETRA Магдалена Иванова

прочетено 1913 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
жълто и сиво 2 Pepi европейка Ученички Конкурс прическа Бургас 2009 Весела Слънчев бряг не е само строителен обект Елена Водорасли Аквасорс
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development