Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Инспекция на училищните столове в Бургас

17 Ноември 2010, Сряда

в 12.00 часа екип на експерти от общинска администрация и РИОКОЗ начело със заместник – кметът по образование Йорданка Ананиева ще направи инспекция на училищните столове. Маршрутът ще се определи след сформиране на екипа. Място на събиране на екипа – Община Бургас.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


ТУРНИР ПО МАТЕМАТИКА И ИТ „СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ“ – БУРГАС

На 21.11.2010 год. предстои провеждането на ХІІІ Турнир по математика и информационни технологии “Св. Николай Чудотворец”, който се организира от Регионалния инспекторат по образованието – Бургас и Съюза на математиците в България – секция Бургас и е посветен на празника на града – 6 декември. Формата на състезанието по математика е тест, съдържащ 20 тестови въпроса и 1 задача. От тестовите въпроси 14 са с избираем отговор и 6 въпроса с отворен отговор. За задачата трябва да се направи пълно решение.

прочетено 7384 пъти
0
ОУ Найден Геров – Бургас: Училището – територия на учениците

Идеята на проекта е мотивирана от желанието за разработване и прилагане на система /модел/ за оптимизиране на образователния процес чрез сформиране и оборудване на ателиета по интереси за по-пълното обхващане на учениците в иновативни форми съчетаващи обучение, самоподготовка, игра и спорт.

прочетено 1884 пъти
0
Финансова подкрепа за млади таланти

Почти 8000 лв. успя да набере първата благотворителна кампания у нас, организирана през сайта за групово пазаруване www.zadrujno.bg и подкрепена от Телерик, Мелън и БАСКОМ.

прочетено 1836 пъти
0
Отборът от астрономия - отново с успех в международна олимпиада

Българският национален отбор по астрономия спечели златен и бронзов медал в Международна олимпиада в Украйна

прочетено 1728 пъти
0
Академично и политическо сътрудничество в Черноморския регион

Официалното откриване на Международната конференция „Нови мостове в Европа, възможности за сътрудничество в Черноморския регион”,е утре, 19 октомври, от 08,45 ч. в Конферентната зала на Хотел „Ривиера Бийч” – Ваканционен Клуб „Ривиера”, непосредствено до курорта Златни Пясъци.

прочетено 1666 пъти
0
Mултимедиен кабинет по религия

На 14 октомври от 11.00 часа в Бургас ще бъде открит съвременен мултимедиен кабинет по религия. Той се помещава в ОУ „Георги Бенковски”.

прочетено 1347 пъти
0
Там, където хорът на Милка Стоева постигна най-голям успех

Единственият български университет бе удостоен със знака за успешно прилагане на Европейската система за натрупване и трансфер на кредити на официална церемония в Антверпен, Белгия

прочетено 2043 пъти
0
Първата в Бургаска област модерна езикова компютърна лаборатория откриха в СОУ „Христо Ботев” - Айтос

На 4 октомври 2010 г., в СОУ „Христо Ботев” в Айтос беше открита първата в Бургаска област модерна езикова компютърна лаборатория. Мултифункционалният езиков кабинет е изграден по проект „Светът в една класна стая” и е финансиран от Фондация „Америка за България”. Езиковата лаборатория е една от малкото в България. В нея учениците ще усвояват знания и умения по английски език.

прочетено 3808 пъти
3
Ученици от Европа на културен обмен в математическата гимназия в Бургас

Гости от четири държави ще пристигнат на 7 октомври в Математическата гимназия в Бургас. Гимназиални ученици от Полша, Гърция, Италия и Испания ще се запознаят с ежедневието на своите бургаски приятели от ПМГ „Акад. Никола Обрешков”, както и ще опознаят културата и историята на България. Чуждестранната визита е част от проекта „Блог: Тайната на нашия успех в изучаването и преподаването на английски език”, спечелил финансиране по програма „Учене през целия живот”, по секторна програма Коменски. Екипите, работещи по проекта, изготвят блогове, посветени на родните си страни, техните култури, училища, свободното време и правят достъпни интересни факти за своите държави, упражнявайки английски език. Българското домакинство засега е събудило най - голям интерес, за което говори рекордният брой гости, които през тази седмица идват в Бургас. Високото равнище на тази среща, доказва и фактът, че в състава на делегацията от италианския град Реканати са включени специалисти от общинска администрация, директори, експерти.

прочетено 1430 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
БСУ Флора Бургас 2009 Йоан Костадинов Конкурс прическа Бургас 2009 ЛОНДОН Ирис жици край пътя Кукерландия 2011, Ямбол Конкурс прическа Бургас 2009 орел След баня розичка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development