Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Над две хиляди деца се обучават в Общински детски комплекс Бургас

24 Ноември 2010, Сряда

Днес общинската структура навършва 15 години от своето създаване, като ще отбележи празника с концерт, в който ще вземат участие бивши и настоящи възпитаници на комплекса.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Да спрем насилието над студенти в Студентски град

На 23.11.2010 г отново в Студентски град е зверски пребит 19 годишния студент от УАСГ - Денис Пехливанов. Това е почти 2 години след смъртта на 20 годишния студент Стоян Балтов, от зверски побой в Студентски град.

прочетено 1815 пъти
0
Кметът на Бургас Димитър Николов се срещна с протестиращите ученици

Кметът на община Бургас, Димитър Николов, се срещна с представители на протестиращите гимназисти, предаде репортер на радио „Фокус”- Бургас. Кметът обясни, че не е в неговото правомощие да удължава ваканцията. Ваканциите се определят със заповед от министъра на образованието, която се спуска в началото на учебната година. Николов каза още, че е пуснал заповед 6 декември да бъде неучебен ден. Той обясни също, че е хубаво учениците да напишат писмо до министъра на образованието, което кметът лично ще занесе до София.

прочетено 1830 пъти
0
Бургаски ученици излязоха на протест заради кратката коледна ваканция

Около 100 гимназисти от различни бургаски училища се събраха пред община Бургас на протест в подкрепа на инициативата на варненските им връстници за удължаване на Коледната ваканция, предаде репортер на радио „Фокус”- Бургас.

прочетено 1643 пъти
0
Инспекция на училищните столове в Бургас

в 12.00 часа екип на експерти от общинска администрация и РИОКОЗ начело със заместник – кметът по образование Йорданка Ананиева ще направи инспекция на училищните столове. Маршрутът ще се определи след сформиране на екипа. Място на събиране на екипа – Община Бургас.

прочетено 1681 пъти
0
ТУРНИР ПО МАТЕМАТИКА И ИТ „СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ“ – БУРГАС

На 21.11.2010 год. предстои провеждането на ХІІІ Турнир по математика и информационни технологии “Св. Николай Чудотворец”, който се организира от Регионалния инспекторат по образованието – Бургас и Съюза на математиците в България – секция Бургас и е посветен на празника на града – 6 декември. Формата на състезанието по математика е тест, съдържащ 20 тестови въпроса и 1 задача. От тестовите въпроси 14 са с избираем отговор и 6 въпроса с отворен отговор. За задачата трябва да се направи пълно решение.

прочетено 7598 пъти
0
ОУ Найден Геров – Бургас: Училището – територия на учениците

Идеята на проекта е мотивирана от желанието за разработване и прилагане на система /модел/ за оптимизиране на образователния процес чрез сформиране и оборудване на ателиета по интереси за по-пълното обхващане на учениците в иновативни форми съчетаващи обучение, самоподготовка, игра и спорт.

прочетено 2094 пъти
0
Финансова подкрепа за млади таланти

Почти 8000 лв. успя да набере първата благотворителна кампания у нас, организирана през сайта за групово пазаруване www.zadrujno.bg и подкрепена от Телерик, Мелън и БАСКОМ.

прочетено 1966 пъти
0
Отборът от астрономия - отново с успех в международна олимпиада

Българският национален отбор по астрономия спечели златен и бронзов медал в Международна олимпиада в Украйна

прочетено 1886 пъти
0
Академично и политическо сътрудничество в Черноморския регион

Официалното откриване на Международната конференция „Нови мостове в Европа, възможности за сътрудничество в Черноморския регион”,е утре, 19 октомври, от 08,45 ч. в Конферентната зала на Хотел „Ривиера Бийч” – Ваканционен Клуб „Ривиера”, непосредствено до курорта Златни Пясъци.

прочетено 1852 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Елена ll моите цветя Пожарната в Бургас Ботева и Фердинандова Нова професия Залив край Созопол димитров ден Художник Pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development