Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Пролетна изложба на художнички от Бургас и Несебър

08 Март 2011, Вторник

Художнички от Бургас и Несебър подреждат изложба. Експонатите на изложбата на дамите от Бургас и Несебър са от различни жанрове като текстил, живопис, иконопис, графика и др.


Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Баба Марта: мартеници за българите в Одрин

Нашите сънародници в Одрин ще посрещнат 1-ви март с оригинални български мартеници. Инициативата е на фондация „Европейски инициативи-Димитър Янков” - Несебър и Мария.

прочетено 4299 пъти
0
4 плазми задигнати в Слънчев бряг

При извършената проверка на място е установено, че охраната на обекта, който не е обитаван от 17.09.2010 г. е констатирала проникване в четири от апартаментите, от които вероятно са откраднати плазмени телевизори.

прочетено 2312 пъти
0
Операция Млада тяга

Информация от полицията за няколко кражби, нападения и обири

прочетено 2769 пъти
0
Несебър хванали крадци на разни неща

При проведените оперативно-издирвателни мероприятия във връзка със заявена кражба на пет охранителни видеокамери от базар “Казино” е установено, че извършители на деянието са К.Г. (20) и две 17-годишни момчета от Несебър.

прочетено 2443 пъти
0
Поморие и Несебър - реми

Нулево реми между съседите от Черноморец-Поморие и Несебър

прочетено 2983 пъти
0
ОБЩИНА НЕСЕБЪР ОСЪЩЕСТВИ ПОРЕДНАТА СТЪПКА В УТВЪРЖДАВАНОТО СИ КАТО ЦЕЛОГОДИШНА ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ

В слънчевия съботен ден село Гюльовца събра стотици любители на домашно приготвеното вино. Поводът бе първото издание на Празникът на виното, организиран от община Несебър, който е поредната стъпка в утвърждаването на морската община като целогодишна туристическа дестинация.

прочетено 2613 пъти
0
Медиите да внимават с въпросите за Несебър

СТАНОВИЩЕ ОБЛАСТEН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ БУРГАС Държавните институции благодарят на медиите за отразяването на ситуацията в Несебър, като ги призовават към обективност, безпристрасност и въздържане от провокативни въпроси, които допълнителното да подкопаят гражданския мир и създадените обществени взаимоотношения. Заснелите видеоматериал от протестните действия в различните дни медии могат да подпомогнат дейността на ОДМВР Бургас по установяване самоличността на лицата, участвали в изброените прояви, като предоставят копия от суровия материал на електронен носител.

прочетено 2260 пъти
0
Браним домовете си, браним домовете на комщиите си, заявиха Несебърлии

Сблъсъци в Несебър между протестиращи и полиция. Несебърлии блокираха града си с жива верига. Хората заявиха, че ще бранят Несебър, без значение колко ще продължи това. От общински съвет в Община Несебър поискаха отлаганена разрушаването на т.нар незаконни пристройки. Нямало е сблъсъци с полицията, но са спрени затворниците, които за докарани, за да рушат домовете на жителите на Несебър. Несебърлии заявиха, че бранят домовете си и домовете на комшиите си. Премиерът даде обяснение на спадналото доворие в партията му с тези действия

прочетено 2473 пъти
1
Несебър срещу събарянето на незаконни пристройки преди зимата

Община Несебър не одобрява предстоящото събаряне на незаконни пристройки на къщи в стария град. Опасенията на администрацията са, че разкриването на покривите на обитавани домове крие сериозни рискове за хората, които остават на произвола и капризите на времето през студената и влажна част от годината.

прочетено 2707 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Аз И Брат ми  с децата . камини ЕЛЕКТРИЧЕСКИ най-приятното място за релакс МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ. Созопол. морето Велодорожка Созопол пътят за никъде 2 Залез Бургас, ФЛОРА 2008 ГРАФИЛА 2009, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development