Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Google и Honda стартираха проект, за помощ при кризи

15 Март 2011, Вторник

Honda и Google стартираха проект, който следи състоянието и задръстванията по пътищата след земетресението в Япония

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Светът по-малко формален.

IBM официално оповести поредните пет иновации наречени – иновации, които имат потенциала да променят начина, по който хората работят, живеят и се забавляват в следващите пет години.

прочетено 2701 пъти
0
Професионални графични решения NVIDIA Quadro за платформата Mac

NVIDIA обяви разширяването на своята продуктова линия от професионални графични решения NVIDIA Quadro за платформата Mac, осигурявайки голяма изчислителна и визуална производителност, благодарение на използването на архитектурата NVIDIA Fermi и за потребителите на Mac Pro.

прочетено 1526 пъти
0
Индийците правят собствена операционна система

Правителството на Индия е поръчало разработката на собствена операционна система, която да подобри сигурността на държавните компютърни системи, заяви говорител на кабинета на 11 октомври. Новата ОС ще се разработва от държавната компания Defence Research & Development Organization (DRDO), по думите на Рави Кумар Гупта, говорител на предприятието. DRDO е крило на Министерството на отбраната на Индия.

прочетено 1498 пъти
0
Host.bg започва официално да предлага .bg домейни

От началото на октомври хостинг доставчикът Host.bg, който е част от НетИнфо, започва официална продажба на .bg домейни. Host.bg предлага регистрация на .bg домейн на цена 59,95 лв с включено ДДС. Това става възможно благодарение на оптимизирана процедура, предложена от Host.bg и на риселърския панел, осигурен от Register.bg и създаващ улеснение и автоматизиране на обслужването. Услугата се предоставя на базата на договор за посредничество с Регистъра на домейн имена в областта .bg и подобластите Register.bg.

прочетено 1463 пъти
0
Facebook с три нови врътки

Фейсбук е на път да се превърне в ксерокс и самотен бегач като гугъл. Днес момчетата обявиха три важни нови врътки. Твърдят, че ще има начин потребителят да свали цялата своя фейсбукска информация, ще има нов dashboard за приложенията (което не е много интересно) и нещо като група щяло да смени списъците. Каквото и да направят ще става все по-засукано. Накрая ще се появи нещо, което замени бук-а след фейс, но мутренското ще остане.

прочетено 1981 пъти
0
Google тестват функция за site preview

След като обърнаха внимание на скоростта на зареждане, сега google компенсират дизайнерите, като започват да отделят МАЙ внимание на дизайна. Започна тестване на функция за "сайт превю" преди самият сайт да бъде отворен, да знае човек дали да клика на него. А както се казва, каквото Google почне - все е хубаво! Още малко подробности ...

прочетено 1828 пъти
0
Последната холивудска 3-D анимация „Аз, проклетникът” прави крачка напред в производството на по-интелигентни филми с IBM

IBM обяви, че е работила в сътрудничество с Illumination Entertainment, за да помогне на компанията да се справи с огромните изисквания при създаването на тяхната нова супер продукция - компютърната 3-D анимация „Аз, проклетникът”.

прочетено 1890 пъти
0
Школа по Лазерна физика и приложения в Несебър

През изтеклата седмица в град Несебър се проведе шестнадесетата международна школа по квантова електроника "Лазерна физика и приложения", с подкрепата на VIVACOM Fund. Инициативата е традиционно събитие, което се организира на всеки две години от 1978 г. от Института по електроника към Българска академия на науките.

прочетено 2733 пъти
0
CEBIT 2010 - ISTANBUL

CeBIT Bilişim Eurasia 2010 е едно от най-големите изложения на Балканския полуостров и е със силно изразено международно участие. Провежда се един път годишно и е специализирано в областта на информационните и комуникационните технологии. През 2009 г. в изложението са участвали 989 изложители от 22 страни. Регистрираните посетители на изложението са били над 126 184.

прочетено 1773 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Селка къща Малката Цвете МАРИНА КЕИП Рибарското селище край Бургас вместо сняг на Коледа Spirit of Burgas Флора Бургас 2009 singing in the rain :))) Цвят на череша с пчели парцалки 3
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development