Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Информационна сигурност

17 Март 2011, Четвъртък

Наличието и спазването на стандарти в информационната сигурност са от полза за вътрешния ред, сигурност и конкурентно предимство на организациите

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Twitter на 5 години

Събитията работят за Twitter - Египет, Либия, Япония - светът се информираше от кратките съобщения на очевидци

прочетено 3036 пъти
0
Google и Honda стартираха проект, за помощ при кризи

Honda и Google стартираха проект, който следи състоянието и задръстванията по пътищата след земетресението в Япония

прочетено 2450 пъти
0
Светът по-малко формален.

IBM официално оповести поредните пет иновации наречени – иновации, които имат потенциала да променят начина, по който хората работят, живеят и се забавляват в следващите пет години.

прочетено 2885 пъти
0
Професионални графични решения NVIDIA Quadro за платформата Mac

NVIDIA обяви разширяването на своята продуктова линия от професионални графични решения NVIDIA Quadro за платформата Mac, осигурявайки голяма изчислителна и визуална производителност, благодарение на използването на архитектурата NVIDIA Fermi и за потребителите на Mac Pro.

прочетено 1644 пъти
0
Индийците правят собствена операционна система

Правителството на Индия е поръчало разработката на собствена операционна система, която да подобри сигурността на държавните компютърни системи, заяви говорител на кабинета на 11 октомври. Новата ОС ще се разработва от държавната компания Defence Research & Development Organization (DRDO), по думите на Рави Кумар Гупта, говорител на предприятието. DRDO е крило на Министерството на отбраната на Индия.

прочетено 1612 пъти
0
Host.bg започва официално да предлага .bg домейни

От началото на октомври хостинг доставчикът Host.bg, който е част от НетИнфо, започва официална продажба на .bg домейни. Host.bg предлага регистрация на .bg домейн на цена 59,95 лв с включено ДДС. Това става възможно благодарение на оптимизирана процедура, предложена от Host.bg и на риселърския панел, осигурен от Register.bg и създаващ улеснение и автоматизиране на обслужването. Услугата се предоставя на базата на договор за посредничество с Регистъра на домейн имена в областта .bg и подобластите Register.bg.

прочетено 1581 пъти
0
Facebook с три нови врътки

Фейсбук е на път да се превърне в ксерокс и самотен бегач като гугъл. Днес момчетата обявиха три важни нови врътки. Твърдят, че ще има начин потребителят да свали цялата своя фейсбукска информация, ще има нов dashboard за приложенията (което не е много интересно) и нещо като група щяло да смени списъците. Каквото и да направят ще става все по-засукано. Накрая ще се появи нещо, което замени бук-а след фейс, но мутренското ще остане.

прочетено 2153 пъти
0
Google тестват функция за site preview

След като обърнаха внимание на скоростта на зареждане, сега google компенсират дизайнерите, като започват да отделят МАЙ внимание на дизайна. Започна тестване на функция за "сайт превю" преди самият сайт да бъде отворен, да знае човек дали да клика на него. А както се казва, каквото Google почне - все е хубаво! Още малко подробности ...

прочетено 1972 пъти
0
Последната холивудска 3-D анимация „Аз, проклетникът” прави крачка напред в производството на по-интелигентни филми с IBM

IBM обяви, че е работила в сътрудничество с Illumination Entertainment, за да помогне на компанията да се справи с огромните изисквания при създаването на тяхната нова супер продукция - компютърната 3-D анимация „Аз, проклетникът”.

прочетено 2088 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Театър за драма. опера и балет, Бургас ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Александропулис, юни.2007 МАРИНА КЕИП Черноморец-Поморие нощен бряг прозорци в хале Родното небе ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Връзка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development