Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
церемония по откриване на новата Пречиствателна станция за отпадни води на к-с „Меден рудник”

09 Март 2010, Вторник

Церемония по откриване на новата Пречиствателна станция за отпадни води на к-с „Меден рудник”. Тя ще започне в 13.30 часа на 10 март.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Осемнайсет са кандидатите за ИТ проект на годината

Общо осемнайсет технологични проекта в категориите “Корпоративен сектор” и “Държавни организации” се състезават в годишния конкурс “ИТ проект на годината”. Събитието, посветено на отличаването на успешните технологични решения в страната, се провежда за шеста поредна година и се организира от в. Computerworld България с подкрепата на Банка ДСК.

прочетено 2282 пъти
0
НОВА ИЗЛОЖБА СЪБИРА ФЕНОВЕ НА МОТОЦИКЛЕТИЗМА

Ново изложение добавя в програмата си за 2010 година Международен панаир Пловдив. „Феър мото шоу“ ще събере от 19 до 21 март производители и вносители на мотоциклети, фенове на мотоспорта, които ще могат да видят най-новите модели и да се насладят на майсторското шоу на гостуващите звезди в атрактивната демонстрационна програма. Подобно изложение се провежда за първи път в България. То ще демонстрира новите машини, екипировка, аксесоари, резервни части, поддръжка и услуги, а също - набиращият популярност „стънт” (атрактивно управление на мотоциклети). Участниците ще покажат мотоциклети, скутери, АТВ, бъги, резервни части, аксесоари и консумативи за мотоциклети, тунинг на мотоциклети, оборудване за специализирани сервизи и салони, сигнално-охранителни системи за мотоциклети, ремаркета за транспортиране на машините.

прочетено 2684 пъти
0
Във връзка с тежката икономическа обстановка и постоянно растящата безработица в определени райони на България, софтуерната компания Microinvest ...

Във връзка с тежката икономическа обстановка и постоянно растящата безработица в определени райони на България, софтуерната компания Microinvest реши да предложи облекчени условия при покупка на софтуер от клиенти в общини с над 35% по-висока безработица от средната за страната. Всички фирми, регистрирани в тези общини, могат да закупуват с 30% отстъпка продукти с марката Microinvest. Условието важи само, ако покупката е направена през онлайн формата на сайта на доставчика - microinvest.net. Задълбочаващата се криза и застрашително увеличаващата се безработица ни задължиха да проявим

прочетено 3175 пъти
1
Мобилните оператори проговориха за антените

Тази година в града бяха направени две проверки за излъчванията от антените на мобилните оператори - първата от екип на Национален център за опазване на общественото здраве към Министерство на здравеопазването, а втората извършиха научни работници от Българска академия на науките. В местния парламент е внесено предложение за закупуване на специализирана техника, с която да се измерват тези лъчения.

прочетено 2592 пъти
0
Дебат за свободата на информацията в Италия

В дебат относно свободата на информацията в Италия, говорителите на ЕНП, ЕКР и ЕСД предупредиха, че Европейският съюз не трябва да бъде използван като форум за уреждане на национални политически въпроси. С&Д, АЛДЕ, Зелени/ЕСА и ЕОЛ от своя страна поискаха Комисията да подготви европейско законодателство за плурализма на медиите.

прочетено 1825 пъти
0
ИНФОРМАЦИОННА СИГУРНОСТ И СИСТЕМИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ДАННИ

ICT Media организира за осми път национална конференция "ИНФОРМАЦИОННА СИГУРНОСТ И СИСТЕМИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ДАННИ” на 30 септември 2009 г. в Хотел Шератон, София.

прочетено 3691 пъти
0
НАЙ-МАЛКИЯ И МОЩЕН АДАПТОР В СВЕТА ПОКАЗВАТ НА ЕСЕННИЯ ПАНАИР

Най-малкият и същевременно най-мощен адаптор в света е сред новостите, които ще бъдат показани на Есенния панаир в Пловдив. Само 70 грама тежи уредът, а размерите му са 55 х 35 х 25 милиметра. Той е произведен и представен от тайванската компания “Saga Power Industrial”.

прочетено 3169 пъти
0
Технологията, ключ към превръщане на европейските въглища в по-чиста енергия

За да отговори на енергийните и екологични предизвикателства, Европа продължава да търси по-чисти решения за използване на един от най-разпространените енергийни източници – въглищата. Полша, която играе централна роля за задоволяване на европейските енергийни нужди от въглища е домакин на Coal-Gen Europe 2009, специализирано търговско изложение, което днес отваря врати в Катовице. По време на Coal Gen-Europe, GE Energy ще представи опита и разработките си в сферата на някои от най-ключовите технологии, които са от огромно значение за бъдещето на индустрията.

прочетено 4864 пъти
1
Паневропейска енергийна конференция

Изчерпването на горивата и задаващата се световна енергийна криза все повече налага в световен мащаб инвестирането във възобновяеми енергийни източници(ВЕИ). Световната икономическа и финансова криза ограничава разходите за енергийни мега проекти, разчитащи на изкопаеми горива.България е бедна на енергийни ресурси и внася над 70% от необходимите енергоносители.Това от своя страна води до енергийна зависимост и несигурност при внос на енергийните доставки.”Енергийният център на Балканите” е напълно зависим от вносни изчерпаеми ресурси, а икономиката ни е 5,6 пъти по енергоинтезивна от средното ниво за ЕС

прочетено 3214 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Кокили за Строители закачалки 2 Пътна помощ Черноморец-Поморие Стена БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Лятото Жреци на музите 2009 Дружинката
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development