Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Представят Програма Приложен поведенчески анализ за работа с деца с аутизъм

29 Април 2011, Петък

Въвеждането на магистърска поргама за обучение на специалисти за работа с деца от аутистичния спектър е от изключително значение, поради големия и растящ брой диагностицирани деца с аутизъм в България и в същото време- липсата на обучителна програма, която да обучава специалисти за работа с деца от спектъра.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


КНСБ отбелязва 28 април – Международният ден на загиналите при трудови злополуки

На 28 април се отбелязва Международния възпоменателен ден за загиналите и пострадали от трудови злополуки. Всяка година повече от 150 милиона трудови хора по света претърпяват трудови злополуки или се нареждат сред професионално заболелите граждани на планетата.

прочетено 2212 пъти
0
Нов микробус за децата с увреждания в Поморие

Ключовете от микробуса бяха връчени на майките на децата с увреждания, обединили се във фондация СВЕТИ МИНА, лично от Галина Хрусафова.

прочетено 3724 пъти
0
Благотворително четене и добро настроение за децата подариха студенти

Студенти от катедрата по ''Педагогика и Психология'', специалност Социална педагогика участваха в ''Голямото-малко четене''.

прочетено 2788 пъти
0
Андрей Рунчев: Жоро Танев ще ни подкрепя от небето

След трагичната гибел на бившият собственик на Нафтата, даваме думата и на редовия запалянко, членът на Управителния съвет на фен-клуба на Нефтохимик Андрей Рунчев. Бургазлията разкрива пред нас, мнението на феновете за Жоро Танев и какво да очакват от любимия си отбор в близко бъдеще.

прочетено 8540 пъти
2
БСК иска от омбудсмана на Република България да озъпти общините

Изпълнителният председател на БСК Божидар Данев поиска да се премахне възможността общините сами да определят реда за изчисляване размера на таксата за битови отпадъци

прочетено 2624 пъти
0
800 килограма риба дари ИАРА на болни и стари хора в Камено, Карнобат и Несебър

Рибата е конфискувана от инспектори от сектор Рибарство и контрол

прочетено 3310 пъти
1
Отвлеченият български моряк от танкер до бреговете на Либия е бургазлията Георги Луизов

Кметът на община Бургас разговаря със съпругата му - Радостина Луизова и изпрати спешно писмо до външния министър Николай Младенов с молба за информация и мерките, които предприема българската държава

прочетено 2926 пъти
0
Станчо Станев с шест златни медала от шампионата по ушу в Хонгконг

Българинът Станчо Станев грабна цели шест златни медала от тазгодишното издание на престижния открит шампионат на Хонконг по ушу със статут на световно първенство, който се проведе между 11 и 15 март.

прочетено 7266 пъти
0
Skunk Anansie и Deftones на Spirit of Burgas

След месеци очакване най-накрая доживяхме! След първоначално обявеното участие на Moby, вече са известни и друга част от хедлайнерите на най-новото издание на Спирит ъф Бургас.

прочетено 5106 пъти
1


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Тройна дъга над Бургас Първа копка бургаска среща Кукерландия 2011, Ямбол Конкурс прическа Бургас 2009 камини всичко за отопланието xx Черноморец-Поморие най-съвестният представител Бургас, ФЛОРА 2008 Йордановден 2011, Бургас - от Тина
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development