Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Тържествено откриване на паметник, посветен на 90 години от основаването на Меден Рудник

23 Ноември 2010, Вторник

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ МЕДЕН РУДНИК ТРАКИЙСКО ДРУЖЕСТВО ” ЕКЗАРХ АНТИМ І” – БУРГАС Организират ТЪРЖЕСТВЕНО ОТКРИВАНЕ НА ПАМЕТНИК, ПОСВЕТЕН НА 90 ГОДИНИ ОТ ОСНАВАВАНЕТО НА МЕДЕН РУДНИК

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Подпалиха колата на 40 годишен бургазлия

В Меден Рудник подпалиха колата на бургазлия. Изгоряла е напълно. Полицията работи.

прочетено 1614 пъти
Черен ПР График на ремонтите по бургаските улици

Продължават ремонтите по бургаските пътища и подготовката им за зимния период. Общинска администрация предлага на вниманието на бургазлии новите графици, по които ще се извършват асфалтовите работи на уличните платна през следващата седмица

прочетено 2138 пъти
Извънредни автобуси за Архангелова задушница

Извънредни автобуси за гражданите предоставя общинският превозвач „Бургасбус” за Архангелова задушница - 6 ноември. По този начин ще бъде избегнато препълването на градските автобуси. Това е една от най-важните дати в християнския календар. На нея отдаваме почит към паметта на мъртвите. Двете извънредни автобусни линии ще се движат по направленията к-с "Меден рудник" - Гробищен парк и комплексите "Славейков" и „Изгрев” - Гробищен парк. Те ще бъдат с номера 109 и 13А. Извънредните автобуси ще се ползват срещу закупен автобусен билет на цената на билет в градския транспорт – 1 лев. В тях няма да важат картите за други автобусни линии.

прочетено 2444 пъти
Искат обяснение от EVN заради фатален инцидент с 28- годишна жена

Кметът Димитър Николов настоява за официален отговор от EVN бил ли е заключен трафопоста, в който тази сутрин беше овъглена 28- годишна жена и ако не е бил, защо компанията го е оставила необезопасен. Той изисква още информация, какво е състоянието на трафопостовете в цялата община и дали съществуват други рискови, за които компанията не се е погрижила.

прочетено 1998 пъти
Премахнаха незаконни гаражи в Бургас

За 3 години от територията на град Бургас са премахнати 600 незаконни гаража. По-голямата част от тях бяха разположени в комплексите „Меден рудник” и „Възраждане”. Община Бургас работи в тази посока на етапи, тъй като няма възможността да благоустрои освободените пространства наведнъж. Отделни собственици на незаконни гаражи също оказват съдействие и ги демонтират сами.

прочетено 1928 пъти
Задържани двама 15-годишни крадци от с. Рудник

Образувано е досъдебно производство и при проведените оперативно-издирвателни мероприятия на 15.10.2010 г.е установено, че деянието е извършено от две 15-годишни момчета от същото село.

прочетено 2173 пъти
У ШУ

на 13 октомври от 10.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се проведе пресконференция по повод започващия Шампионат „Купа на България по У ШУ”. Състезанието ще протече в спортна зала „Никола Станчев”. То е включено в спортния календар на Община Бургас и Българската федерация по У ШУ. Съорганизатор на проявата е СК „Бейсин” с председател Стефан Колев, който е и заместник-председател на Българска федерация по У ШУ.

прочетено 2254 пъти
Иван Симов е обвинен за двойното убийство

Иван Симов от бургаското селище Черно море е обвинен за двойното убийство на живеещите на семейни начала Тодорка Калпаклиева и Стоян Вълчев, обяви на пресконференция днес Директорът на ОДМВР Бургас - Комисар Милен Димитров.

прочетено 3312 пъти
The Big Bang - последен сезон. Теория на дупките

Седмичен план за уличните ремонти. Продължават ремонтите по бургаските пътища и подготовката им за зимния период. Така се извиняват в началото на писмото от Общинския пресцентър в Бургас.

прочетено 2162 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Странджа, старите дървета Кайро врабец Театър за драма. опера и балет, Бургас Есен -1- Пролет, кокичета Несебър Дива свиня зад решека Хебел ремонтира,кормилна система Театър за драма. опера и балет, Бургас Синята пеперудка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development