Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Бургас започва проект на център за детско развитие

28 Февруари 2011, Петък

Община Бургас спечели европейски средства за изграждане на общностен център за ранно детско развитие и родителска подкрепа Надежда.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


В Бургас - проект за образование на роми

Община Бургас спечели проект към Център за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства - София. Стойността му е 18 000 лв.


прочетено 4949 пъти
Кметът на Царево присъства на концерта, посветен на празника на СОУ Никола Вапцаров в града

Кметът на Царево присъства на концерта, посветен на патронния празник на СОУ „Никола Вапцаров” в града, съобщиха от пресцентър на общината. В истински празник за учениците от Царево се превърна днес заключителният концерт, посветен на патронния празник на СОУ „Никола Вапцаров” и 101-години от рождението на големия български поет.

прочетено 2968 пъти
Дневен център Св. Николай Чудотворец празнува 10-годишнина

Дневен център за деца с физически и множествени увреждания „Св. Николай Чудотворец” празнува 10 години от създаването си. Юбилеят бе отбелязан със специално тържество, на което присъстваха кметът Димитър Николов, областният управител Константин Гребенаров, генералният консул на Турция в Бургас Сибел Еркан, педагози, социални работници, родители.

прочетено 3268 пъти
Дневен център Св. Николай Чудотворец празнува 10-годишнина

Дневен център за деца с физически и множествени увреждания „Св. Николай Чудотворец” празнува 10 години от създаването си. Юбилеят бе отбелязан със специално тържество, на което присъстваха кметът Димитър Николов, областният управител Константин Гребенаров, генералният консул на Турция в Бургас Сибел Еркан, педагози, социални работници, родители.

прочетено 1558 пъти
Балъков стана кръстник на малчугани в детска градина

Красимир Балъков даде името на приказния герой Пинокио на втора група от детска градина "Детелина" в бургаския жилищен комплекс "Славейков". Той стана кръстник на петгодишните деца, които с нетърпение очакваха появата на магическия халф. Вълнението за техните родители, които бяха изпълнили актовата зала на градината за срещата с Балъков бе не по-малко.

прочетено 2016 пъти
Салют за бургаските отличници

На 2 декември 92 изявени ученици от училища на територията на община Бургас ще бъдат наградени за постигнати високи резултати и завоювани престижни награди в следните области: български език и литература, чуждоезиково обучение, математика, природни науки, информатика, изкуства, спорт, както и за принос в издигане авторитета на училището. Гост на събитието, организирано от общинска дирекция „Образование и демографски въпроси”, ще бъде Милена Дамянова – зам.-министър на образованието, младежта и науката.

прочетено 1558 пъти
Младежки културен център БУРГАС. Програма за месец декември. Предстоящи събития

Младежкият културен център – Бургас е създаден с Решение на Общинския съвет от 29.07.1992 г. С утвърдения тогава Статут на МКЦ си поставя основна задача – да се превърне в притегателен център за изява на талантите на младите хора и за удовлетворяване на културните им потребности. Като правоприемник на бившия Младежки дом, МКЦ съхранява и развива дейността на различни школи по изкуствата и младежки формации. В Младежкия културен център развиват своята дейност следните клубове и формации: - школа „Стъклопис“ - школа „Батик“ - школа „Мозайки“ - Хорова школа - Фолклорен танцов ансамбъл „Емона“ - Градска детска театрална школа

прочетено 2571 пъти
Йорданка Ананиева: Община Бургас има последователна и целенасочена политика по отношение на грижата за децата

Община Бургас има последователна и целенасочена политика по отношение на грижата за децата. Това каза на кръгла маса по проблемите на майките и младите семейства зам.-кметът по образование Йорданка Ананиева

прочетено 1644 пъти
Днес половината бургаски журналистки имат имен ден ... Св. великомъченица Екатерина - 24.11

Днес именници са: Екатерина, Катя, Тинка, Катерина, Катина, Тина, Катрин. Св. великомъченица Екатерина - от Александрия, била дъщеря на Конста, бивш цар. Майка й - християнка, я запознала с един пустинник, който я въвел във вярата. Изучила елинската мъдрост, но над всичко обикнала Божествената мъдрост. На 18 години, като безстрашна изобличителка на езичеството, за вярата Христова я хвърлили в тъмница. Извикали я на спор с най-първите 50 мъдреци в Египет, но не могли да я отклонят от Христовата вяра и те самите повярвали и били осъдени и изгорени живи. Бита с волски жили, обезобразена, хвърлена в тъмница, Екатерина търпяла глад, страдала и накрая я посекли с меч в 305 година.

прочетено 2807 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
БСУ pepi ПОЛКОВНИКА Дружинката Разоран двор, угар Есен в Странджа самолет ll Извилистая жизнь дерева Созопол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development