Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Общините с резерви към водните асоциации

07 Декември 2010, Вторник

Моника Стоянова[email protected] Общините имат съмнения, че учредяването на водни асоциации с тяхно участие ще доведе до действително подобряване на работата в сектора. Затова, въпреки че срокът за създаването им бе 30 септември, до началото на декември са учредени едва половината от планираните 51 асоциации. Секторът се нуждае от инвестиции, които стигат до 15 млрд. евро в национален план. Невъзможно е тази сума да бъде осигурена от държавата или от общините поотделно, но обединени, те могат да привлекат значителен инвестиционен интерес.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


БСП каза НЕ на управлението на ГЕРБ

Протест на БСП срещу управлението на ГЕРБ - призив. http://www.bspbourgas.org/

прочетено 2959 пъти
Дневен ред за предстоящото заседание на Общински съвет - Бургас

Дневен ред за предстоящото заседание на Общински съвет - Бургас, което ще се проведе на 09.12.2010 г. /четвъртък/ от 10:00 часа, в сградата на Областна администрация - Бургас

прочетено 4560 пъти
Коледни промоции на ВиК- Бургас

Бургаското дружество „Водоснабдяване и канализация” ще зарадва своите клиенти с коледни промоции. ВиК обявява кампания за актуализиране на данните на своите клиенти от 6 декември до 30 декември на по- ниски цени. Дружеството предоставя следните възможности, по време на промоцията: - Промяна на името на титуляра насъществуваща партида ще струва вместо 30 лв. само 8 лв. без ДДС.

прочетено 2721 пъти
Коледните празници вече започнаха в панаира

Коледните празници в Пловдив започнаха от панаира, където на 1 декември в 11 ч бе открит традиционният базар. Мажоретен състав и духов оркестър към Обединения детски комплекс в града направиха истинско шоу преди старта. Те дадоха началото на културната програма, която ще продължи през целия месец. Млади таланти от пловдивски музикални и танцови ансамбли ще се изявяват на сцената в палата 8, където са подредени щандовете на изложителите.

прочетено 1755 пъти
Кичка Бодурова изнася днес юбилеен концерт в НДК

Кичка Бодурова е родена в Бургас и започва отрано да се занимава с музика. Днес е един от най-разпознавемите български гласове с хиляди концерти на 5 континента, 17 студийни албума и безброй награди.

прочетено 1683 пъти
БДЖ предлага изгодни оферти за празниците

„Български държавни железници“ ЕАД ще предложат на своите клиенти различни търговски оферти. Това каза днес Любомир Илиев, директор на Дирекция „Маркетинг и продажби” в БДЖ ЕАД. При пътуване с „уикенд влаковете”, които пътуват между София и Варна, както и между София и Бургас, клиентите на националния железопътен превозвач могат да ползват билетите за отиване и връщане с 30 % намаление от редовната цена.

прочетено 1407 пъти
Electric Force Crew промотира младежката оферта

Брейк денс групата Electric Force Crew промотира младежката оферта от Societe Generale Експресбанк – Ти банкиране

прочетено 2864 пъти
Българските цигарени фабрики вече печелят основно от износ

За да оцелеят, българските цигарени фабрики стават все по-зависими от продажбите на външни пазари. Това показват предадените на Българската фондова борса (БФБ) отчети за деветмесечието на 2010 г. на тези компании, както и очакванията им за бъдещото развитие на бизнеса. Последните резултати показват, че основната заслуга за по-високите приходи и повишението на печалбата е на продажбите на цигари извън България. Мениджърите очакват по-добро бъдеще за компаниите именно заради успеха и запазването на т. нар. стратегически пазари. И държавни, и успешни в-к Пари Атанас Христов

прочетено 2274 пъти
вреди в резултат на неформалната икономика

281 фирми са одитирани за идентифициране на претърпените от тях вреди в резултат на неформалната икономика

прочетено 1444 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
витраж5 Старият Бургас Флора Бургас 2009 флора 2008 Мишка Китен нощувки и квартири на ниски цени честит рожден ден красиви по всяко време Ботева и Фердинандова Welcome
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development