Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация СОТ АРКУС Сигурност

Бургас - 056 833313, 0896 685588
Несебър - 0554 42266, 0899 965572
Айтос - 0558 24115, 0899 905710
Созопол - 0550 24400, 0896 788198

Фирма "Аркус-Сигурност" ООД предоставя на Вашето внимание услугите и дейностите развивани от нас, като се надяваме, че тази информация ще създаде условия за едно бъдещо сътрудничество, основаващо се на взаимно уважение и разбирателство.
Фирма "Аркус - Сигурност" ООД е регистрирана по ф.д. №7953/96 г. на СГС и притежава ЛИЦЕНЗ под №819, с което придобива правото да извършва ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ, а именно:
І. Физическа охрана на лица и тяхното имущество /сгради, офиси, помещения, стопански обекти и др./ 
ІІ. Техническа охрана /СОТ/. Системи за видео контрол. 24 часово наблюдение /мониторинг/ на обекти и предприемане на адекватна реакция след получаване на информация от тях.
ІІІ. Маркиране на автомобили.

От 2001 г.фирмата притежава национален лиценз за физическа охрана № М-6227 и съответно за техническа охрана № 819

Личният състав е сформиран от служители, преминали тест за професионални умения, имащи опит и квалификация за извършване специфичната дейност на фирмата.

       Високото качество в охранителната дейност, коректността към възложителя и тясното взаимодействие с органите на МВР я правят желан и предпочитан партньор.

       Фирмата разполага с добре развита мрежа от офиси и възможности в по-големите градове на територията на страната.

       Клонове: Благоевград, Пловдив, Пирдоп
       Представителства: Хасково, Русе, Пазарджик, Варна, Стара Загора,Казанлък, Ловеч, Добрич, Враца и Монтана.
       Предстои откриването и на други наши офиси в страната.

       "Аркус-Сигурност" ООД е отворена за всички физически и юридически лица, които желаят да ползват услугите ни при взаимноизгодни условия, при стриктно и професионално изпълнение на поетите ангажименти.

       Нашата работа е тясно свързана с използването на надеждна компютърна техника. Чрез нея имаме пряка връзка с всички охранителни централи, за контрол на достъп и моноторинг 24 часа в денонощието. Поради необходимостта от такава надеждност, специалисти на фирмата изградиха компютърна мрежа, работеща безотказно. До този момент нямаме никакви сериозни проблеми, които биха могли да попречат на ежедневната ни работа.

       При избор на апаратура и съоръжения фирмата се ръководи от главната си цел - създаване на организация с европейско обслужване, богати възможности за бъдещо развитие и изключително бърза реакция при всякакви проблеми.

       Въпреки състоянието на пазара в условията на пазарна икономика и моментната стагнация фирмата ни се реализира и работи с голям брой клиенти, разчитащи на надеждната техника и перфектното ни обслужване.

       Особено добра оценка в осигуряването на охраната получихме от частния бизнес в различните му сфери, тъй като сигурността е необходима навсякъде, независимо от спецификата на работата. Всеки един от нашите клиенти е повторил заявки за разширение или инсталиране на нови обекти, а 1/3 от тях са ни препоръчали на други клиенти.

 



Тази статия е разглеждана: 21796 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
ФАРА НА АХЕЛОЙ Най-тъжната ми снимка... Wall! Зима в Странджа Пристанище Приморско Международен Семинар на фризьорите София аЗ В  АНГЛИЯ Градините на Версай от Бутик pepta отгоре е по-забавно и по-безопасно Pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development