Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Стоматологичен център "д-р Даковски" - Варна

Дейността на центъра включва диагностика, профилактика, лечение и наблюдение на широк спектър от заболявания на зъбите, лигавицата и устната кухина както и мерки за укрепване и опазване здравето на вашите венци и зъби.
В центъра работят висококвалифицирани стоматолози в областите терапия, ортопедия, ортодонтия, детска стоматология, имплантология, парадонтология, лазеротерапия.
Разполагаме със съвременна стоматологична техника / италианско, американско и френско производство/, интраорална камера за диагностика на стоматологичните заболявания, един от най-модерните апарати за правене на зъбни снимки, апаратура за ултразвуково почистване на зъбен камък, стоматологичен юнит OMS "Progres", апарати за кореново лечение System B и Morita, лазер, диагностичен апарат.

9000,Варна,
ул. "Граф Игнатиев" №18
тел.:+359 52 612 661
факс.:+359 52 606 383
e-mail:[email protected]
www.dakovski.com



Тази статия е разглеждана: 5949 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
АЗ Созопол Черноморец Бургас Художник Созопол успях! Жреци на музите 2009 3 Изпращане... Промоция -6999 лв. ИНСТРУМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЧНО ФУГИРАНЕ И ШПАКЛОВАНЕ НА ГИПСОКАРТОН BLUE LINE USA Пътна помощ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development