Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Приморско

Приморско

Приморско е най-младежкият морски курорт в България. От години той е един от най-големите центрове на младежкия туризъм в страната. Намира се върху нос, който е издаден между Дяволския залив и Стомопло. Съществувал е през османско време, когато се е казвал Ченгер, а по-късно и Кюприя.
Днес Приморско се радва на обширни и дълги плажове, които продължават далеч и извън границите на самия курорт. Тук има множество почивни комплекси, домове и лагери, а днес се строят все повече уютни и луксозни хотели в Приморско. Студентските и ученичиеските станции тук са почти една до друга, което осигурява на курорта множество млади туристи не само от България. Курортът има прекрасен летен лагер, а самата местност е парк с множество алеи. В района има голяма и внушителна дъбова гора.
Приморско е един изключително удачен избор за прекарване на лятната почивка. Редица заведения за хранене, атрактивни съоръжения и нощни барове и дискотеки отварят врати всяко лято за всички свои гости. Плажовете са обширни, а водата тук е наистина топла и много приятна през целия летен сезон. Определено ще
останете доволни, ако прекарате лятната си ваканция тук.


Тази статия е разглеждана: 6441 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
евро 2008 съботно кафе Река Сена, Париж от Бутик Флора Бургас 2009 Изгрев врабец Инсталация Българско село тошко ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development