Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Port Of Bourgas – микстейпа на Добри Момчета

Port Of Bourgas – микстейпа на Добри Момчета

Port Of Bourgas – микстейпа на Добри Момчета

Жанрът “рап” отново набира скорост в България, след няколко години затишие. След като отвъд океана стана традиция изпълнителите да вадят микстейпове (едни безплатно други за символични суми) преди албумите си, вече и на родна земя виждаме подобен PR подход. Преди два месеца бургаската продуцентска компания HGF Entertainment изкара за безплатно теглене микстейп на един от изпълнителите си Hoodini, който с първия си сингъл “По Цял Ден” намери място и в ремикс за микстейпа на американския изпълнител Freestyle, протеже на Jay-Z. Днес от същата компания представят микстейпа на Добри Момчета със заглавие “Port Of Bourgas”. Момчетата, които нашумяха с хитовете си “Не Си От Тук”, “Още Шум”, “Ние Сме HGF” и “Gangsta Party” сега излизат с 15 трака, сред които и гореспоменатите сингли. Голям интерес представлява факта, че микстейпът включва и ремикс на Gangsta Party с американските рапъри The Individuals, известни с песните си от спечелилия “Златен Глобус” американски сериал “Weeds”. От HGF Entertainment споделят, че колаборации с известни американски изпълнители тепъра предстоят. ”Port Of Bourgas”, което в превод е чисто и просто “Пристанище Бургас” е прелюдия към задаващия се албум на Добри Момчета, озаглавен “33”, който е насрочен за 30 май 2009 г. Заедно с микстейпа излиза и видео към песента “Още Шум” и това е третото видео на бургаските рапъри, след успеха на “Не Си От Тук” и “Ние Сме HGF”.

Тази статия е разглеждана: 3569 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Странджа пепита Фонтанът на площад Aerogara Byrgas Стилът на знаменитостите Заслон в местност Живия огън Дантела primorec
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development