Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Поморие - романтична древност на брега на морето

Поморие е курортен град на брега на Черно море, на 20 км от центъра на Бургас, на 15 км от Слънчев бряг и Несебър. Двете морски летища – Летище Бургас и Летище Варна се намират съответно на 10 и на 130 км от Поморие.

Град ПОМОРИЕ е разположен на живописен полуостров, който е най-северната точка на Бургаския залив, на Черно море и е предпочитан морски курорт за семейни ваканции и приятелски компании. Градът е известен от древността като търговски, културен и балнеоложки център

Поморие е подходящ за лятна почивка на хора, които предпочитат уюта на стария морски град, пред хаоса и суматохата на презастроените курорти.

Съчетанието отдих и лечение от хилядолетия е привличало както императори и аристократи, така и обикновени хора. Калните бани на Поморие са известни от древността и са спечелили славата на лечебно решение..


Тази статия е разглеждана: 1518 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
След баня Bulgarian Airlines...ама в Кайро Известен Созополски профил аз Елена Ремонтиране рециклиране носачи на BMW E46 Първа копка Долно Езерово Водна топка Черноморец-Поморие Флора Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development