Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Наталия Димитрова-Попова

Наталия Димитрова-Попова

Родена в гр. Луковит, израснала и живее в Благоевград. Магистър по “Управление на градската и околната среда” от университета Вагенинген и Института по градоустройствени изследвания, Ротердам, Холандия (2001). Дипломната й работа е върху ролята на малките и средните предприятия в предоставянето на градски комунални услуги. Завършила е Американския университет в България, Благоевград, с “Приложна икономика” и “Бизнес администрация” (1999). Владее английски и испански език.

Консултант и координатор по редица проекти в България и Холандия за преквалификация на социално маргинализирани групи и обучение през целия живот; управление на отпадъците; алтернативно ползване на водни ресурси; обществено участие и достъп до информация; подкрепа при създаване на малки и средни предприятия на социално слаби граждани. Има 10 години опит в управление на проекти в България в области като опазване на околната среда, борба с корупцията и прозрачно управление, използване на информационни и комуникационни технологии за подобряване на капацитета на НПО за работа в мрежи и работа с институциите, достъп до информация, координиране на работата на консултативни групи с представители на държавни институции, общини, НПО и бизнес. Член на Националния съвет на ЗЕЛЕНИТЕ.

“Работата ми със ЗЕЛЕНИТЕ ще даде нови възможности за реални резултати в усилията ми за постигане на гражданско влияние и контрол върху дейността на публичната администрация, прозрачно и целенасочено изразходване на европейските фондове за регионално развитие и развитие на селските райони, и за чиста и здравословна околна и градска среда, както и за пълното интегриране на България в ЕС.”

 

за контакти:
E-mail: [email protected]
Мобилен тел.: 0885018708



Тази статия е разглеждана: 1654 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
РК Театър за драма. опера и балет, Бургас Флора Бургас 2009 моите цветя Труженики моря Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков Графила 2009, Бургас Pepi Ирис
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development