Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Васил Къдринов

Васил Къдринов

Живее в Пловдив. завършил немска гимназия в Пазарджик и СУ “Климент Охридски”, магистър по социология. Парламентарен асистент към групата на Зелените в Европейския парламент от 2004 г. Програмен директор на Институт за зелена политика от 2006 г. Член и координатор на обществения съвет при Комисията по въпросите на гражданското общество в Народното събрание (2001-2005), координатор на проект за създаване на училища “Втори шанс”, социолог към Българско сдружение за честни избори и граждански права (1995-1996), член на координационния съвет на СДС в Пловдив (1990-1991), член на управителния съвет на клуб “Демокрация” – Пловдив (1989-1991), Политически затворник (1985-1986), осъден за антикомунистически и демократични възгледи.

Член на Асоциация на асистентите в Европейския парламент, “Граждани за Рила”, Българско дружество за защита на птиците, Център „Хана Аренд” – София, Коалиция за честно управление, Сдружение за аграрни и екологични проекти ГЕО, Коалиция “България без цианиди”.

Вносител на редица петиции до комитета по петиции на Европейския парламент, подготвил е 134 парламентарни въпроса, засягащи България, зададени от зелени евродепутати до Европейската комисия и Европейския съвет. Лично ангажиран със защитата в ЕП на интересите на българските граждани, демокрацията и ценностите на зеленото движение. Член на Изпълнителния съвет на

ЗЕЛЕНИТЕ.

 

“Желанието ми България да стане част от демократична Европа датира от 80-те години, оттогава работя за човешките права, социална солидарност, опазване на околната среда. Като част от ЗЕЛЕНИТЕ се чувствам лично ангажиран да защитавам в ЕП интересите на българските граждани и ценностите на зеленото движение.”

 

за контакти:
E-mail: [email protected]
Мобилен тел.: 0878 201 863

Тази статия е разглеждана: 4249 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 полети и пристани 01 Пластири за отслабване Hoodia (Худия) Есен в Странджа Селка къща Мебелна Фабрика ДИЕЗ Созопол Бургаска къша http://rosengeorgiev.com Az sym ot Burgas Пътна помощ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development