Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Ивайло Стоименов

Ивайло Стоименов

Роден в София. Докторант в катедра „Комуникация и връзки с обществеността” в СУ „Св. Климент Охридски”. Завършва едногодишната програма за развитие на младежки лидери в Югоизточна Европа на Колежа на Европа и асоциация TRANSFUSE; участва в Трети социален, културен и хуманитарен комитет на Общото събрание на ООН (октомври 2007), като първият в историята младежки делегат на България. PR координатор и член на Изпълнителния съвет на Студентския съвет на Софийския университет (1999 – 2003 г.), основател и председател на Младежката организация на Дружеството за ООН в България от 2003 г. насам. Иво е един от организаторите на протеста от 14 януари 2009 г. От юли 2007 г. е част от Инициативния комитет за създаване на партия ЗЕЛЕНИТЕ, съзнавайки нуждата от политическо представителство за каузата на природата. Член на Националния съвет на ЗЕЛЕНИТЕ.

“Искам аз и бъдещите ми деца да останем тук и да не ни се налага да прекарваме по-голямата част от времето си в борба за това, което ни се полага по право – благоприятна и здравословна среда за достоен живот. Разделил съм се с илюзиите, че някой друг ще осигури всичко това наготово и смятам, че страната ми има нужда от мен, а политиката е средството за постигането на тези цели. Щастлив съм, че в партия ЗЕЛЕНИТЕ са се събрали достатъчно много достойни и способни хора, които споделят същите възгледи.”

 

за контакти:
E-mail: [email protected],
Мобилен тел.: 0895586438

Тази статия е разглеждана: 5127 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
витраж2 Кавказка иглика Попрошайка воробей зад облаците плахо наднича... Фрагмент от сграда в Бургас Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик Хималаи 3 Извор на Марина река Аз в Лондон Лутън хубава вечер
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development