Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Румяна Желева

Румяна Желева

Дата на раждане: 18.04.1969г.

Трудов стаж:
Гост-професор по европеистика в университета в Магдебург в Германия и научен сътрудник първа степен в Институт по социология при Българска академия на науките. Експерт в областта на пазар на труда, човешки ресурси и социална политика. Преподавател по „Връзки с обществеността и корпоративни комуникации” в Катедра „Социология” в СУ „Св. Климент Охридски”. През годините на научната си кариера има професионален опит в управлението на редица търговски дружества, заемайки ръководни длъжности. Научните и професионалните и? интереси са свързани с икономиката на прехода и преструктурирането на организацията на труда в Източна Европа.

Образование:
Доктор по социология (PhD) на университета Отто фон Герике в Германия с тема на дисертацията “Социално-интерпретативни модели на предприемачите в икономиката на прехода”.


Тази статия е разглеждана: 1206 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Лалета тия бански нищо не скриват... Хамали Грийн – Пренос и Транспорт Конкурс прическа Бургас 2009 Конструкция ГРАФИЛА 2009, Бургас Флора Бургас 2009 хотел Конкурс прическа Бургас 2009 горноезеровски циганин БСУ Великолепието на Париж от Бутик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development