Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Хотел Южна Перла - Resort & Spa, Созопол

 Хотел Южна Перла - Resort & Spa, Созопол

 Хотел Южна Перла - Resort & Spa, Созопол

Хотел Южна Перла (Resort & Spa) е хотел 4 звезди, разположен до спокойното курортно селище Каваци в близост до град Созопол и намиращо се на 30км от град Бургас. Хотелът, намираща се само на метри от морския бряг Ви предлага да отседнете в някои от неговите 56 студия, 24 апартамента с една спалня, и 8 апартамента с две спални. Хотел Южна Перла (Resort & Spa) разполага с лоби бар и ресторант.

Предлагаме апартаменти под наем за краткосрочен и дългосрочен престой, които могат да се вместят във всякакъв бюджет.

За да наемете апартамент с хотелско обслужване в четири звезден комплекс, намиращ се  само на метри от лазурния бряг на Каваците за 30-80 Евро на ден, за Вашия краткосрочен или дългосрочен престой, натиснете тук и вижте как бихте могли да се възползвате от услугата.

Отсядайки при нас, Вие ще спестите средства и ще можете да се насладите на уютна атмосфера, предоставяща пълна сигурност, дискретност и комфорт. Нашите апартаменти са напълно обзаведени и разполагат с всички модерни удобства, собствен дизайн и могат да отговорят на изискванията и на най-претенциозните клиенти.
Aко търсите нещо повече от един обикновен престой на морето, без значение дали сте на почивка или по работа, заповядайте в един от нашите елегантни и уютни апартаменти и отнесете със себе си прекрасни спомени!

Благодарение на своето местоположение в тих район с невероятна гледка към морето и  отлично обслужване, хотел Южна Перла (Resort & Spa) е сред най-добрите хотели по българското Черноморие. Ние ще направим всичко възможно за да направим Вашия престой незабравим!

Хотел Южна Перла (Resort & Spa)
Телефон: +35955029505
    Мобилен: +359878786666  Факс: +35955029510
e-mail:
[email protected]  


Тази статия е разглеждана: 1532 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
GRAPHILLA 2009, Бургас Един къща над р-нт Пожарната в Бургас Почистваща фирма Варна Ботева 2 зад облаците плахо наднича... жълто и сиво 2 Странджа Театър за драма. опера и балет, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development