Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Галина Милева е родена през 1959 г. в Кубрат

Галина Милева е родена през 1959 г. в Кубрат

 Галина Милева е родена през 1959 г. в Кубрат. Живее в Бургас от 1984 г. Семейна, с две деца, съпруга на неврохирурга от МБАЛ-Бургас Светлозар Георгиев. Завършила е патологоанатомия, специалист по съдебна медицина, възпитаничка на проф. Стойчо Раданов. Кандидат за общински съветник през 2003 г. от  партията на Евгений Бакърджиев „Радикали“.

В ГЕРБ попада чрез ген.Красимир Петров, с когото се познават от времето, когато той е директор на Бургаската РДВР. Самият Петров е член на БСП,  назначен е на ключовия пост от Бойко Борисов през 2001 г., когато става главен секретар на МВР в правителството на Симеон Сакскобургготски. Като общински съветник Милева ще се запомни с това, че в три поредни сесии – през декември 2008 г., януари и февруари 2009г. гласува за построяването на мюсюлмански молитвен дом в жк „Меден рудник“. През останалото време се държи дистанцирано от основното движещо ядро на групата на ГЕРБ. След оставката на Валери Симеонов отказва да оглави ОбС въпреки, че печели вътрешнопартиен жребий за поста срещу Снежина Маджарова. 


Тази статия е разглеждана: 5365 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Созопол Пристанище Приморско Йордановден 2011, Бургас - от Тина АЗ ПЕПИ европейка Арина  Eroapteka Конкурс прическа Бургас 2009 Кукерландия 2011, Ямбол Странджа Конкурс прическа Бургас 2009 това си е моята приятелка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development