Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация НОВА ИДЕЯ 21 ВЕК

НОВА ИДЕЯ 21 ВЕК

НОВА ИДЕЯ 21 ВЕК

Бургас
ул. "Фердинандова" № 98
тел: (056) 840248
“НОВА ИДЕЯ 21 ВЕК” ЕООД  е фирма с традиции в обзавеждането на хотели,апарт-хотели и жилищни комплекси.Занимава се с внос, търговия  на дребно и производство на мебели.
Фирмата е изпълнила над 80 хотелски проекта, включващи пълния цикъл от оразмеряване- до доставка и монтаж на обзавеждането.
По - значими от тях са :  “Гранд Хотел Варна”, св. “Константин и Елена”, “Делфин – Марина”, “Рубин”, “Рила” в к.комплекс Боровец, СПА център “Орфей” – гр.Девин, хотел “България” – гр.София, както и жилищните комплекси:”MESSAMBRIA FORT BEACH’;”GREEN FORT”;”PRIVILEGE FORT BEACH”;”PANORAMA FORT BEACH”;”MARINA VIEW FORT BEACH”;RIVIERA FORT BEACH”; IMPERIAL FORT CLUB”;”CROWN FORT CLUB”;NESSEBAR FORT CLUB”;Семирамида гардън” – всички те на курорта Сл.Бряг.Както и апарт-хотели в района на Банско,Разлог и Пампорово.
До момента фирмата няма рекламни обекти, недоволни инвеститори, напротив – повечето обекти са на едни и същи собственици, което говори, че те са удовлетворени от предложената услуга.
Вариантите, които “НОВА ИДЕЯ” може да предложи за конкретно обзавеждане са обширни и включват, както внос от Полша, така и индивидуални решения по проект-собствено производство. Като се започне от достъпно ,класическо оборудване с чудесна визия и компактност и се стигне до индивидуални интериорни решения от всякакъв тип.
Гарантираме добра организация за доставка и монтажни работи и срочно изпълнение на договорените условия.
В продължение на 15 години ние запазихме своя имидж пред клиенти и партньори.
Доверявайки ни се ще оцените,че най-доброто предложение е наше,а последната дума е ваша!

 

Тази статия е разглеждана: 2213 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 есен 01 евро 2008 Изгрев АХИЛОЙ Попрошайка воробей Момчета Аз и моя брат  аз с двете  деца и той с неговата си дъщеря Бургас бургаска среща
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development