Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация КЛИМАТИЦИ

КЛИМА-ЛОДЖИК ООД – Търговия, доставка и монтаж на климатици и климатична техника.

КЛИМА-ЛОДЖИК ООД предлага широк асортимент климатици и климатична техника от утвърдените марки DAIKIN, TOSHIBA, MITSUBISHI, PANASONIC, CARRIER, FUJI, HITACHI, HAIER, MIDEA, KOBE-AUKIA. Предлага пълната гама от модели инверторни и конвенционални климатици – Високостеннни, Подови, Канални, Таванни, Подово-таванни, Колонни и касетъчни климатици.

Предлаганите марки климатици са с високо качество на експлоатация, предложено на достъпни цени. Специалистите и консултантите ще Ви съдействат при избора и покупката на климатик.

КЛИМА-ЛОДЖИК ООД разполага с екипи за доставка и монтаж. Извършва гаранционна и изънгаранционна поддръжка и сервиз на климатиците и климатичната техника.

[email protected]

Тази статия е разглеждана: 2585 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Велодорожка social distance Над Община Бургас витраж1 Балчик Underwater така е по-добре Бургас и Леонардо Конкурс прическа Бургас 2009 Преминаването забранено! ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА Кукерландия 2011, Ямбол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development