Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Йорданка Ананиева

Йорданка Ананиева е завършила психология в Софийския университет „Св. Климент Охридски” през 1988 г., има допълнителна квалификация по Управление и изпълнение на проекти, включително сертификат от International Training Services-London.
Хоноруван преподавател по „Организационна психология” в Университет „Проф. д-р Асен Златаров” - Бургас. Работила е по специалността си във фирма “Промет” и СОУ “Св. Св. Кирил и Методий”, където временно е изпълнявала и длъжността директор. Член е на дружеството на психолозите в България.
Заема поста зам.-кмет по образование, култура и вероизповедания в община Бургас от ноември 2007 г.
С удоволствие гледа български филми, харесва кино със социална насоченост.

Тази статия е разглеждана: 6916 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Черноморец Бургас козунак singing in the rain :))) Театър за драма. опера и балет, Бургас АЗ ПЕПИТА Мой хороший знакомый из Бургаса синьо вечерен Бургас ТРИ ИГРИВИ БУРГАЗЛИЙКИ Конкурс прическа Бургас 2009 Летен театър
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development