Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Антични мебели, магазин за старинни мебели

Антични мебели, магазин за старинни мебели
Антични мебели Валдо - Магазин за реставрирани старинни мебели, Бургас. Антични мебели, магазин за старинни мебели

В новия мебелен магазин на ВАЛДО се предлагат старинни мебели, антични мебели с антикварна стойност,  внос от Испания,  Холандия и Италия. В колекцията са включени мсивни дъбови маси и столове, холни гарнитури с богата украса от дърворезба и великолепно обработена кожа,  старинни шкафове и скринове.

Уникалните артикули подготвени от изкусни реставратори ще Ви донесат усещане, което никоя нова мебел или реплика не би могла да ви достави. Пренесете се назад във вековете, където качеството не е било просто опаковка, а най-важна характеристика.

Предлагаме на вашето внимания специално подбрани антични шкафове, реставрирани и предназначени за ценители.  Тези класически мебели се отличават от съвременните копия както по материалите, така и по ръчно изработените украси – дърворезба.


http://blog.valdobg.com/





Тази статия е разглеждана: 4336 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Един розичка деца Четвърти рожден ден Барселона Маската Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Пролет преди листата хотел Мой хороший знакомый из Бургаса Машина за боядисване 2,1 л/мин, бутална помпа HSP3890-2490 ЛВ. АНАЛОГ НА GRACO ST-MAX 395
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development