Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация КАФЕ МАУРО


" КАФЕ М " ООД - " Caffe Mauro "

Фирма „Кафе М” ООД е изключителен представител за България на италианската марка кафе „MAURO”.
Историята на италианското еспресо започва в Реджо Калабрия през 1949 г. когато Деметрио Мауро основава марката кафе, носеща неговото име. Развивайки се през годините днес кафе „MAURO” е една от водещите марки кафе в Италия с изключително високо качество на своите продукти и специално разработени линия бар, линия магазини, линия вендинг, линия офис капсули . Със своята 60 годишна история кафе „MAURO” предлага на своите клиенти и партньори висококачествени продукти, разработени по уникална патентована технология на бавно и диференцирано изпичане на кафето, даваща изключителен вкус и аромат, която е и запазената марка на фирмата „a tostatura lenta” . Кафе „MAURO” държи изключително много на качеството на предлаганите продукти и задоволява дори и най – взискателните потребности.
Кафе „MAURO” има създадена специална академия на кафето, където висококвалифицирани специалисти обучават всички настоящи и потенциални клиенти / представители, дистрибутори, управители на заведения и бармани/ от самото отглеждане на кафето до консумацията му. Извън Италия дистрибуторската мрежа на кафе „MAURO” се разпростира в 35 държави от цял свят, от които водещи са Израел, САЩ, Германия, Румъния, Чили и др.
През годините на своето развитие и утвърждаването си като символ на качеството кафе „MAURO” подпомага и спонсорира редица спортни и културни прояви, като 5 години са били официален спонсор на футболен клуб „Реджина” и футболен клуб „Ювентус” от италианската серия „А”.
На своите партньори кафе „MAURO” предоставя освен различните продукти кафе, също така и професионални кафе – машини с марката „БРАЗИЛИЯ”. Кафе – машината „MAKI” е специално разработена за кафе „MAURO” и се употребява за линия офис – капсули.
Фирмата предлага много добри условия за съвместна работа и партньорство, както и обучения на своите дистрибутори и клиенти с цел подобряване и запознаване с качеството на предлаганите продукти.
Кафе „MAURO” e истинският вкус на Италия, ароматът и духът на Калабрия...
www.caffemauro-bulgaria.com


Тази статия е разглеждана: 4421 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
това си е моята приятелка wellcome to bourgas Пролет на село Водорасли Аквасорс Родното небе Професиоанални Американски Кокили за Строители  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Театър за драма. опера и балет, Бургас моите цветя Кукерландия 2011, Ямбол Залив край Созопол pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development