Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Албена Попова

Албена Попова

Албена Попова е родена на 07.07.1971 г. в гр. Бургас. Занимава се с изобразително изкуство - реализирала е 3 самостоятелни изложби - колаж, монотипия, смесена техника. Работи с деца. Участва в пиеси за деца. Включвала се е в различни литературни прояви в Бургас. Издала е стихосбирката "През ухото на луната", участвала е в стихосбирка с участие на други автори - "Сътворени от море". Пише кратка проза. Известно време е работила в радио "Южен бряг" като сценарист и радиоводещ на детското предаване - "Дечурлигщина".
[email protected]


Тази статия е разглеждана: 1880 пъти Галерия





» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Стена Конкурс прическа Бургас 2009 Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия Бодил край Ясна поляна Камини CLAM - CORTONA angolare Созопол След баня тошко Пристанище Приморско след кафето
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development