Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Нов мебелен шоурум Home Design

Фърниш БГ с радост съобщава, че откри нов мебелен шоурум в Бургас, на ул."Фердинандова" 78. Така освен от София и Варна, и нашите многобройни клиенти и приятели от Бургас и южното черноморие могат отблизо да видят някои от мебелите, които ние предлагаме.
Ние от Фърниш БГ не създадохме шоурум, просто за да покажем с какво разполагаме. Основната ни цел е да представим добрата работа на нашите дизайнери, видима от красивия дизайн и оформление на интериора, качеството на мебелите, на което ние винаги държим и Вие може да разчитате, вниманието към детайлите, изразено в прецизния подбор на интериорен текстил, декорации и аксесоари. Ще видите хитовата ни серия мебели Френска класика, модерна кухня с обзавеждане за трапезария, мека мебел, модерни мебели за дневния тракт. Може да разгледате интериорен текстил, да поръчате отделни мебели, интериорно проектиране или пълно обзавеждане за дома Ви.
Очакваме Ви, за да Ви убедим в нашия професионализъм, стриктното изпълнение на поетите от нас ангажименти и индивидуалното ни отношение към всеки клиент.
Ние не просто предлагаме мебели, а ОБЗАВЕЖДАНЕ В СТИЛ!

[email protected]



Тази статия е разглеждана: 2719 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
полети и пристани 01 МАРИНА КЕИП хотел приморец красиви по всяко време Китен нощувки и квартири на ниски цени Конкурс прическа Бургас 2009 Пролет, кокичета сред тухли Международен Семинар на фризьорите София Почивка на море - Вила Жани Ахтопол / Ahtopol Театър за драма. опера и балет, Бургас Жреци на музите 2009 Конструкция
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development