Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Защитена местност Пода надвечер

Защитена местност Пода надвечер

Еко-зоната се намира на изхода на Бургас в посока Созопол. Известно на орнитолозите от години и тюнюнговано наскоро, мястото прилича на тайна площадка за срещи или подготовка за сесия. 
 
По всяка вероятност орнитолозите знаят как да наблюдават птиците, но простосмъртни като нас трудно се ориентират как точно се случва това, освен разбира се с бинокъл, какъвто - още по-естетсвено - нямаме. Извличаме максимална ползва от разходката като се  отдаваме на романтично съзерцаване, на рисковано катерене по останки на нещо като стар дървени мост (или подобно съоръжение). Беседката е стандартно добра и няколко такива в Бургас в Морската градина - биха събрали любители на тихи места за четене и други неща.
 
Лодки в този част на денонощието няма, но пък има 4 места за връзване на такива. Вероятно близостта на рибарското селище, Даляна и Крайморие са привлекли "рибарите". 


Тази статия е разглеждана: 3968 пъти Галерия





» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Маската Арина pepta Флора Бургас 2009 къщичка в градината Извор на Марина река от прозореца Изтравниче Списание Влъхвите БЪДИЩЕ тошко Стилът на знаменитостите
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development