Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Черноморец

Черноморец

Черноморец

Местоположение: Черноморец се намира на 25 километра от Бургас и само на 9 километра от старинния Созопол. Курортното селище разполага с общо четири плажни ивици, всяка от която е различна сама по себе си. Тук може да намерите както спокойни самотни плажове така и оживени.
Високите температури на въздуха и водата ви дават възможност да се любувате на морето до късен следобед.

Курортен облик: Уникалното му разположение предлага плаж на тихия северен залив, невероятно красиви полегати скали и само 1.5 км ви делят от плажната ивица на къмпинг Градина, където заливът е подходящ за сърф и любители на силни усещания.
Скалния бряг в източната част на селището осигурява прекрасни условия за любителите на нудизъм, скокове във вода от различни височини на скалите и риболов.
В Черноморец има множество кафенета, от панорамни разположени на брега на морето или на "търговската" улица, до закътани сред зеленината на селския двор.

По търговската улица са наредени множество механи, съчетаващи удоволствието от разнообразните шоупрограми, качествените напитки и добрата храна готвена от майстори готвачи.
В градчето има две дискотеки за осигуряване на интересен нощен живот. Те работят от 22:30 до зори, едната със зала от 120 човека, а другата на самия централен плаж.

Околности: В непосредствена близост са къмпингите "Градина", "Златна рибка" и "Черноморец".Селището лежи на живописен полуостров леко вдаден навътре в морето.Плажовете са добре защитени от вятъра със скалист овраг, обраснал в храсти и млади дървета. Всички плажове са изключително подходящи и удобни за къпане и игри на деца и възрастни. Селището лежи на живописен полуостров леко вдаден навътре в морето.
Плажовете са добре защитени от вятъра със скалист овраг, обраснал в храсти и млади дървета. Всички плажове са изключително подходящи и удобни за къпане и игри на деца и възрастни, както и за водни спортове.

Плажна ивица: Черноморец е събрал в себе си красотите на българското черноморие и е уникален със своите пет плажа, разделени един от друг от невероятно красиви скалисти брегове и малки за-ливчета. Плажовете са безопасни, чисти и спокойни. Осигурени са със задължителните спасителни постове и сигнализация.
Тук има прекрасни условия за любителите на сърфа, за риболов, за скокове във вода, за нудизъм и морски пътешествия.

Забавления: Мястото на Черноморец между Бургас и Созопол позволява на летовниците удобен достъп до забавленията и нощния живот и на двата града. В Черноморец преобладават най – вече кафенетата на открито. Един от най – хубавите плажове на българското черноморие е в южна посока от града – къмпинг “Градина”. Много лесно и бързо може да се стигне до него пеша или пък наемайки такси.
Курортното градче Черноморец (Св. Никола), е разположено на живописен полуостров в най-южния край на Бургаския залив. Намира се на 24 км. южно от гр. Бургас и на 5 км. от древния град Созопол. Стотиците ресторантчета, кафе-нета и дискотеките, разположени на морския бряг удовлетворяват и най-из-тънчения вкус.Тази статия е разглеждана: 6494 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
ВИК УСЛУГИ БУРГАС Строеж с кран завихряне Графила 2009, Бургас Александропулис, Гърция - юни.2007 пепита 7 pepi Конкурс прическа Бургас 2009 pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development