Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Хотел Степ, Слънчев бряг

Хотел Степ, Слънчев бряг

Хотел Степ, Слънчев бряг

Хотел Степ е новопостроена сграда, отворила врати през 2007 година. Хотелът е разположен в Слънчев Бряг, който е най-големият курортен център в България. Хотел Степ се намира в западната зона на курорта на 350 метра от плажа и на 5 минути пеша от центъра на комплекса. Шест-етажната сграда е построена в модерснистичен стил, като едновременно е постигнат вида и усета за един голям уютен дом. Хотелът работи само през летния сезон в Слънчев Бряг, който обхваща периода от началото на май до края на септември.

Официален сайт на хотел "СТЕП" http://www.stepbulgaria.com


Хотел Степ предлага 21 студия и 6 тристайни апартамента, всички те оборудвани с кухненско обзавеждане. Конферентна зала с капацитет до 30 човека е на разположение на гостите на хотела.

Хотелът притежава собствени ресторант и бар, намиращи се на партерния етаж на сградата, които предлагат изобилие от хранителни специалитети и напитки, задоволяващи всеки вкус. На разположение на гостите е безжична интернет връзка, предоставена в конферентната зала, бара и ресторанта. Хотел Степ осигурява също и паркинг за своите клиенти.
    Тази статия е разглеждана: 3847 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Кайро Пречиствател на въздух за стая с термометър Хозяин причала Декоративни дървени конструкций Кукерландия 2011, Ямбол Конкурс прическа Бургас 2009 Черноморец-Поморие Велодорожка Дружинката Списание Влъхвите Богориди, Бургас 4
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development