Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Вятърната Турбина 2.5xl от GE набира сила в Европа

13 Май 2009, Сряда

Най-новатa технология на GE Energy в областта на вятърната енергия, турбината 2.5 xl играе все по-голяма роля за задоволяване на нуждите на европейските страни от енергия от възобновяеми източници. Тази турбина е избрана за реализиране на проекти в цяла Европа, които ще добавят около 1,000 мегавата мощности от вятърна енергия - достатъчно, за да задоволи потреблението на 480,000 домакинства.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Развитие на европейски минни райони в устойчиви общности чрез интегриран подход на предлагане и търсене, базиран на принципите за нискостойностна енергия - REMINING LOWEX

В рамките на работната среща участниците ще посетят затворените мини от въглищен комплекс „Черно море” и обекти на територията на м.с. Черно море.

прочетено 1690 пъти
0
Третият кръг на Националната олимпиада по информатика се проведе в Русе от 1 до 3 май

От 1 до 3 май в Русе се проведе Националният кръг на олимпиадата по информатика. Първото контролно състезание на разширения национален отбор ще бъде само за отбора на група A. Всички участници от отбора ще бъдат служебно записани за конкурса "Минко Балкански" и трябва да се явят на 9 май (събота) в 12 часа във ФМИ, София, както е посочено в обявата за конкурса. Всеки състезател трябва сам да организира и финансира пътуването си. Направените за това разходи за нощувка и пътуване с влак или автобус ще бъдат изплатени по време на следващото контролно състезание в Ямбол, 12-14 юни 2009, с представяне на съответен документ.

прочетено 2350 пъти
0
ЕП не прие компромиса по пакета за електронните комуникации

Днес европейските депутати измениха постигнатото на второ четене политическо споразумение със Съвета на министрите относно реформата на регулаторната рамка за електронни комуникации, включваща мобилни и фиксирани телефонни услуги, радиоразпръскване, безжичен и кабелен интернет.

прочетено 1709 пъти
0
Бургазлии създадоха плашило-робот

Екип от бургаски специалисти измисли ефективен начин за това, как да бъдат прогонвани птици от лозови масиви. Изобретаетлиет защитават и летища с електро-химични изстрели

прочетено 11958 пъти
90
Goodnews.bg лекува стреса на Интернет потребителя с цензура. Подкрепяме GoodNews

Преди няколко дни получихме e-mail с два attach-нати файла и не му обърнахме внимание. След това се зачетохме в съобщенията за катастрофи, убийства, кражби – доста интересна комбинация. После прегледахме докъде е стигнала кризата. След това разбрахме, че кметът и заместниците му са запретнали ръкави и копаят ли копаят нови детски градини и паркчета, докато младежката им организация се е настанила за църквата Св.Св. Кирил и Методи. После се впуснахме в обследване на публикациите из бургаските сайтове – всичко по-горе го имаше публикувано. После прескочихме до София, Пловдив и Варна и отново си проверихме мейл-а.

прочетено 2934 пъти
1
Сейнт-Гобен Вебер България оставя отпечатък върху българската икономика с откриването на новия си завод за сухи строителни смеси

Новият завод за сухи строителни смеси на Сейнт Гобен Вебер България оставя позитивен отпечатък не само върху икономиката на страната ни, но и върху околната среда. Модерната производствена технология на завода е изцяло екологична – при производствения процес не се използват водни ресурси, а всички отпадъчни материали изцяло се рециклират.

прочетено 2409 пъти
0
Сменят номерата на телефонни абонати. БТК ще предоставя на клиентите си безплатно нови телефонни апарати

Цифрови телефони в още 11 населени места в Бургаска и Варненска област от края на април

прочетено 6095 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
 Eroapteka Конкурс прическа Бургас 2009 джу зън-зън парцалки 3 Един Бургас Пролет на село Созопол Ботева и Фердинандова Кръст за Бургас Казан за топло
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development