Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Отново Мис Бургас. Една ПР публикация

26 Ноември 2010, Петък

Отново Мис Бургас. Бургазлийки отново ще имат възможност да се надпреварват за титлата „Мис Бургас”. Конкурсът се възстановява след повече от 10 годишно прекъсване. Организатор на събитието е G.I.D. Models. Лицензиант на конкурса е .”МАКСИТУР” ООД , които преотстъпват правата бургаската модна агенция. А за PR на събитието е ангажирана най-младата Маркетинг и PR агенция - JT Eventis.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Подробна програма, посветена на празника на Бургас – Никулден

Празникът на града ще бъде отбелязан още с концерти и тържества в отдалечените квартали и съставни селища на територията на община Бургас. За втора поредна година за гражданите ще бъде обособен пункт за раздаване на рибена чорба, приготвена по стара рецепта на рибарите от Ченгене скеле. Новост в отбелязването на Деня на Бургас – Никулден ще бъде разкриването на втори пункт за печена риба и вино. Двата пункта ще бъдат разположени на две от най-емблематичните места в Бургас – до Грамофона /на ул. „Богориди”/ и до Часовника /градинката до х-л „България”/.

прочетено 4337 пъти
60 години бургаски театър си търсят спонсори...

Двама мои приятели- единият реален, а другият все още само виртуален, са изправени пред нелеката задача да търсят финансиране за култура в момент, в който кризата е стиснала почти всички за гушите...А културата не е каква да е, а цели 60 години бургаски театър, излязал от труда и усилията на Валери Еличов и Аглика Бояджиева. Прилагам писмото на двамата бургаски актьори, защото с друго не мога да им помогна. Дано да популяризираме достатъчно идеята и тези, от които зависи осъществяването и, да покажат, че българската култура значи нещо не само за богатите духовно, но и за богатите материално :)

прочетено 3055 пъти
Д-р Лорис Мануелян, Д-р Татяна Николова и Дина Димитрова подписаха преди няколко дни

От синдикатите споделиха, че договорът изцяло защитава професионалните права на работещите в общинското здравеопазване и гарантира добри условия на труд. И двете страни са на мнение, че новият КТД е по-добър от предходния, благодарение на ползотворния диалог и коректност при преговорите за неговото съдържание.

прочетено 3362 пъти
МИМИ ИВАНОВА И РАЗВИГОР ПОПОВ

Мегаконцерт “Съдба” с участието на приятели разтърсва Зала 1 на НДК на 26 октомври 2010 МИМИ ИВАНОВА И РАЗВИГОР ПОПОВ ПРАЗНУВАТ 33 ГОДИНИ БРАК Съвпадението е случайно, както някога подписали по време на турне

прочетено 2704 пъти
The Cotton Club посреща ангелския глас на поп-фолка ДесиСлава

На 15.09 (сряда), столичния The Cotton Club ще посрещне ангелския глас на поп-фолка ДесиСлава.

прочетено 2207 пъти
СРЕЩА С ЕКИПА ПО ПРОЕКТ SNOWBALL

Днес г-жа Златина Дукова, заместник областен управител проведе работна среща с организаторите на Заключителния семинар по проект SNOWBALL за доставчиците на услуги за хора с увреждания.

прочетено 1527 пъти
Ползите от многообразието за едно по-силно общество

Не пропускайте да се насладите на уникалното многообразие от танци и музика. На 21 и 22 август, 5-ят Национален фестивал на етносите – "България за всички", ще посрещне етнически групи и култури от цяла България. Организиран съвместно от Община Варна, читалище "Христо Ботев" и с подкрепата на Министерството на културата, фестивалът цели да изтъкне предимствата на етническото и културното многообразие в нашето общество, показващи красотата на традициите на различните етнически групи. Европейската комисия със своята кампания "За различността. Против дискриминацията.” подкрепя фестивала, на който различни етнически групи имат възможност да празнуват собствените си традиции, като в същото време приветстват различните, независимо от техния расов или етнически произход, религия или убеждения, увреждане, възраст или сексуална ориентация.

прочетено 1717 пъти
Програма и подробности за артистите на на Jazz & Blues сцената

В първия фестивален ден (13-ти август), програмата откриват Smugglers Collective. Това е DJ-сет, който представя най-доброто от Swing, Rock’n’Roll, Rockabilly и Rhythm&Blues музиката от 30-те години до днес. Следват Mad Dogs. В групата участват младите музиканти Тодор Бакърджиев (тромпет), Теодор Петков (пиано), Васил Хаджигрудев (контрабас) и Иван Цонков (барабани). Целта им е да представят най-доброто от old-school jazz звученето. След тях на JAZZ & BLUES STAGE ще се качи най-талантливата млада българска певица Ruth (Рут Колева) в колаборация с холандския басист и певец Steve Hartley.

прочетено 1921 пъти
На 5 май обявяват победителите в конкурса „Петя Дубарова”

На 5 май от 18.00 часа в Младежки културен център – Бургас ще бъдат обявени имената на победителите в Националния литературен конкурс “Петя Дубарова” - 2010. Тази година той е част от програмата на Министерство на образованието и е включен в неговия календар за извънучилищна дейност. Сред организаторите на конкурса са още Община Бургас, къща музей „Петя Дубарова” и списание „Родна реч”.

прочетено 2023 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 моите цветя ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363 Стилът на знаменитостите Черноморец Бургас Бургас, ФЛОРА 2009 В солнечный день жици край пътя Мебелна Фабрика ДИЕЗ Бургас, ФЛОРА 2008
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development