Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Акционерни войни тласкат

30 Октомври 2009, Петък

Остри противоречия между акционери в един от най-големите български фондове за имоти с активи за 60 млн. лв. - "Прайм пропърти БГ" АДСИЦ, са на път да доведат дружеството до преждевременна ликвидация, макар по устав това да трябва да се случи след две години. Основният спор е кой да управлява оперативно бизнеса му и какви суми и на кого да се плаща за външно обслужване.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Кметът изпрати до училищата пакет от мерки за ограничаване на агресията

Кметът Димитър Николов изпрати писма до всички директори на училища, с конкретни инструкции за повишаване сигурността в училищата. Още в понеделник екип на общинския Център за превенция на насилието и престъпността, стартира анкета за установяване на точките на насилие в бургаските школа.

прочетено 3235 пъти
Балъков: Влизаме в тежка серия със самочувствие и без контузии

„След петте мача, които изиграхме успешно, влизаме в тежка серия. Добре е, че натрупахме самочувствие и нямаме контузии преди трудните изпитания. Не изпитваме притеснения от спортно-техническо естество. Момчетата тренират с удоволствие”, заяви мениджърът на „Черноморец -Бургас” Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди всеки кръг от „А” група. На 19 септември /събота/ вторите във временното класиране играят от 19 ч на стадион „Лазур” с „Пирин”. Мачът е от 6-тия кръг на първенството.

прочетено 1583 пъти
официално представяне на новоназначения Директор на Областна дирекция на МВР Бургас

С официално представяне на новоназначения Директор на Областна дирекция на МВР Бургас - Главен инспектор Милен Димитров стартира обичайната «голяма» оперативка при Кмета на Община Бургас - г-н Димитър Николов. Пред присъстващите зам. кметове, териториални директори и кметове на съставни селища, директори на дирекции, началници на отдели и представители на фирмите, с които Община Бургас е в партньорски взаимоотношения - «Титан», «Бургас бус», «Бургаски пазари», «Бургас цвет» и др., главен инспектор Милен Димитров оповести вижданията си за по-голяма ефективност в борбата с битовите престъпления и организираната престъпност. Подчертано бе желанието му по подадените от гражданите жалби и сигнали да има обратна връзка, като се следи процеса на отработването им и се дава обратна информация на жалбоподателите. Изрично бе упомената важността за изграждането на механизъм за взаимодействие с местната власт и кметовете в по-малките населени места, за да знаят те на кого да се обадят в тежък момент, когато имат необходимост. Желанието на Областния полицейски директор е да се върне усещането в хората, че полицията е в услуга на обществото, а не е репресивен апарат. Официалното представяне бе предшествано от неформална среща с Кмета на Община Бургас - г-н Димитър Николов, на която бе изразена категоричната готовност местната власт да подкрепи полицейските служители при изпълнение на служебните им ангажименти. Обсъдени бяха най-наболелите проблеми на Бургаска община, касаещи както полицията, така и местната власт, като се набелязаха конкретни мерки, по които да стартират съвместни дейности. В работен дух бе и посещението при Областния управител на Бургаска област - г-н Константин Гребенаров, с когото също се проведоха разговори, касаещи преките и най-належащи полицейски действия, свързани с проверка финансирането на международни проекти, изпълнявани на местна територия, екипния принцип на работа между МВР и ДАНС, добрата кооординация с прокурорите от различните звена, както и повишаване на доверието в служителите на реда. Г-н Гребенаров изрази безрезервната си подкрепа към действията на Директорът на ОДМВР -Бургас - Милен Димитров, като се ангажира и лично да съдейства при решаването на важни за Бургаски регион проблеми - напр. пътния трафик.

прочетено 2826 пъти
Нов Директор на Областна дирекция на МВР Бургас

Със Заповед на Министъра на вътрешните работи - Цветан Цветанов досегашния Директор на Областна дирекция на МВР - Бургас - Комисар Васил Едрев е освободен от заеманата длъжност. За изпълняващ длъжността Директор е назначен главен инспектор - Милен Димитров, досегашен Началник на сектор «Криминална полиция» - ОДМВР - Бургас.

прочетено 7998 пъти
Ектор Гонзалес пред официалния сайт на Черноморец – Бургас

Ектор Гонзалес пред официалния сайт на Черноморец – Бургас Езикът на футбола е еднакъв за всички Венецуелецът с италиански паспорт Ектор Гонзалес беше привлечен в състава на Черноморец - Бургас в края на миналия сезон и изигра 3 мача с екипа на тима. Халфът блесна още в 1-вия кръг на новото първенство с изравнителния гол за победата над Черно море с 2:1. Попадението беше изключително ефектно – от ъгъла на наказателното поле с удар от въздуха по диагонала.

прочетено 2066 пъти
ПОСЛАНИЯ НА КОНФЕДЕРАЦИЯТА НА НЕЗАВИСИМИТЕ СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ ЗА БЪДЕЩОТО УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА

КНСБ поздравява политическа партия ГЕРБ с категоричната победа на парламентарните избори и се надява, че нейното ръководство и бъдещия премиер на страната ще намерят бързо формулата за съставяне на стабилно правителство, формиране на необходимото реформаторско парламентарно мнозинство и ефективен диалог за широка подкрепа от бизнеса, наемния труд и гражданското общество.

прочетено 1372 пъти
Бургазлия реставрира емблематична сграда в столицата

Сграда, паметник на културата на пъпа на София, предизвикала бурни полемики две десетителия, ще бъде реставрирана от бургаски екип. Къщата на Димитър Яблански, кмет през 1897-1899 г., на булевард „Цар Освободител“ до Народното събрание, е една от оцелелите красиви стари сгради в столицата. Тя ще става луксозен частен клуб.

прочетено 1850 пъти
Заплахата за държавата ни идва отвътре

Циганите и турците ще бъдат експлоатирани и на този вот от ДПС, но след 10-ина години, когато станат над 1,5 милиона, ще ни докарат етнически бунтове - Г-н Иванов, ОбС в Бургас гласува декларация за осъждане на турския геноцид над българите, но защо сега? Минали са толкова много години и никой в българската държава не е повдигал този въпрос, темата е била много по-чувствителна след Освобождението... - Вие чели ли сте българските публицисти, речите в българското Народно събрание – какво са казали хората тогава. Те са го казали много по-остро, защото са били очевидци на кланетата от Априлското въстание, после при Руско-турската освободителна война, при удавянето в кръв на първото въстание за присъединяване към България, след това на Илинденско-Преображенското, Балканската война, на тези хора не са им били нужни декларации. Те са защитавали с кръв политиката си за обединение на България. Така че нещата са несъпоставими. А в момента ние насочваме тази декларация към българите и към българската власт, защото е необходимо това да се превърне в част както от нашата национална памет, така и в национална политика. Тя е насочена и към европейските институции, защото България е член на ЕС. Не е срещу Турция и срещу турците, но е насочена срещу един такъв интересен факт – Република Турция до ден днешен не признава зверствата, извършени по времето на Османската империя срещу българи на първо място, но не само срещу българи, но и срещу арменците, а и срещу много, много други народности. И в същото време тази Турция твърди, че е европейска държава и иска да се интегрира в Европа. Е, не. Ако искате да бъдете европейска държава, трябва да признаете и да приемете тези факти от миналото. Да, не са ги извършили днешните турски държавници, днешните турци, но това са исторически факти, които трябва да се признаят. Както Германия е признала за Холокоста. Както все повече и повече страни приеха факта за арменския геноцид, извършен също в Османската империя.

прочетено 3676 пъти
Инициативен комитет подкрепи мажоритарната кандидатура на Любoмир Пантелеев, Бургас

Инициативен комитет от изтъкнати личности в областта на науката, културата, образованието и бизнеса в подкрепа на мажоритарната кандидатура на Любомир Пантелеев за народен представител от Втори Бургаски избирателен район бе създаден вчера. В Инициативния комитет се включиха Недялко Йорданов, акад. Никола Съботинов, проф. Иван Маразов, Антон Дончев, проф. Иван Добревски, Нешка Робева, Виолета Гиндева, Тончо Русев, Стоян Попов, проф. Галя Христозова, Валери Еличов, Георги Делчев, д-р Валя Маразова, Валентина Николова, Тодор Пройков, Петко Арнаудов, Иван Иванов, Лиляна Димова, Стефан Бонев, Георги Димитров, Златка и Ирина Ставреви, Иван Захариев, Енчо Рачев, Райна Рачева, кап. Манол Манолов, доц. Иван Ганев, доц. Маруся Любчева, Димитър Шишманов, Коста Папазов, Ненко Токмакчиев, Пеньо Костадинов, Йордан Маринов, Любомир Добрев, Галя Петкова и други.

прочетено 3509 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
хотел информация    http: //boltmin. blogspot. com/ Флора Бургас 2009 лека вечер ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Хамали Грийн – Пренос и Транспорт Welcome кафето ми Конструкция пчела
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development