Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
На 12 август Umek в Cacao Beach, Слънчев бряг

09 Август 2011, Вторник

Класацията на авторитетното списание DJ Magзаслужено нареди Umek сред 50-те най-популярни диджеи на планетата. Той пристига в България директно от Ибиса, където по покана на Carl Cox е резидент в легендарния клуб Space. Партито му на Cacao Beach щее кулминация, както и закриващо събитие на поредицата Moonshine Open Air. Това ще бъде първото участие на Umek по българското Черномориеи първата му изява на открито у нас въобще! Заедно с него зад пулта на Cacao Beach на 12 Август ще застанат неговия сънародник Dataminions, както и Balthazar & JackRock. Специално за събитието организаторите от Renesanz подготвят огромна маса, която да може да побере десетките аудио контролери, които Umek носи със себе сии ще използва за своя сет.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Меглена Кунева: Казусът с ЛУКОЙЛ не е изненада и се дължи на лошо управление

„Още през пролетта, когато беше кризата с цените на горивата, аз отправих въпроси към правителството какви мерки ще предприеме срещу монополиста.

прочетено 2270 пъти
Меглена Кунева: Докладът обори тезата на премиера

Докладът на Европейската комисия обори тезата на премиера Бойко Борисов: Ние ги хващаме, те ги пускат. Меглена Кунева и кандидатът за вицепрезидент Любомир Христов коментираха, че прочитът на доклада, направен през последните дни, показва липса на държавност в България и не отчита рисковете пред страната.

прочетено 2848 пъти
Доброволчеството – дар за общността

Български Червен кръст Областен съвет-Бургас инициира Форум Доброволчеството – дар за общността, който ще се проведе на 28.06.2011 г., вторник, от 10:00 до 13:30 ч. в зала Капитанска на ИХ България. Кръглата маса е част от серията инициативи, с които БЧК отбелязва Европейската година на доброволческите дейности 2011 за насърчаване на активна гражданска позиция, обявена от Европейския съюз.

прочетено 4475 пъти
Демократичната дясна идеология е необходима част от политическия процес

Предварителните избори на десницата в Бургас се оказаха звучен шамар за местното ръководство на СДС. Корупционните финансови потоци се отчитат почти изцяло в ГЕРБ, но политическата цена я плати СДС, чийто бургаски ръководители са оперативните лица при отклоняването на европейски средства и рекета върху дребните търговци, работещи върху общински площи.

прочетено 3630 пъти
Евродепутатът М.Неделчева към младите: Промяната зависи от нас, да бъдем активни

Белоградчик събра десетки млади хора от областите Видин и Благоевград за продължението на конференцията „Култура, образование, младеж, региони: начин на живот 2014-2020“, която се провежда по инициатива на евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Мария Неделчева.

прочетено 3618 пъти
Горещото техно лято на Renesanz на Cacao Beach

Лято 2011 определено се очертава доста горещо, а не малка заслуга за това ще имат и трите топ събития, които Renesanz и Comics club организират съвместно с Cacao Beach през юли и август.

прочетено 5710 пъти
Енергийни омбудсмани ще съдействат на гражданите да бранят правата си пред електроразпределителните дружества

ДКЕВР и „ДНЕС” се договориха да стартират съвместна информационна кампания, която да повиши информираността на гражданите за техните права на потребители на монополни услуги.

прочетено 2258 пъти
ДНЕС на протест срещу намерението за увеличение на цените на ел.енергията

Движение „ДНЕС”, като представител на гражданите и техните общности, категорично възразява срещу планираното увеличение на цената на електроенергията от 1 юли 2011 г.

прочетено 2726 пъти
Обърни се към морето

Дискусия, посветена на морето, се проведе в регионална библиотека ПК Яворов Бургас

прочетено 3122 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Кокили за Строители Арменската черква Сурп Хач Конкурс прическа Бургас 2009 Конкур глазами зрителя Флора Бургас 2009 Републиканска след ремонта къща Учебници CALLAN метод Тройно дестилирана украинска водка КРАСИВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА! Роза
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development