Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Меглена Кунева учареди сдружение България на гражданите

19 Декември 2011, Понеделник

Главната задача ще е да се инициира и активно да се участва в дебата за формулирането на националната кауза и националните приоритети на България. Даниел Вълчев е сред учредителите.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Не съм уволнен за разврат, подадох оставка, за да се върна в Бургас

Скандалното уволнение на ставрофорен иконом д-р Захари Дечев като ректор на Софийската духовна семинария “Св. Иван Рилски” потресоха много хора в Бургас. Тук д-р Дечев е позната фигура - преди да замине за София, той служеше в храм "Св.Св. Кирил и Методий" и бе главен експерт в община Бургас, където отговаряше за религиозното образование по православие в бургаските училища. Мнозина недоумяваха - човекът, който трябваше да възпитава децата, сега бе обвинен от заместник-ректора Димитър Костадинов, че влизал в банята при младичките семинаристи и ги питал защо не са голи, а се къпят с боксерки. Във форумите избухнаха ожесточени дискусии."Срамота! Хора, не вярвайте на написаното. Това е човекът с най-чистото сърце, когото познавам", пишеха застъпниците на отеца. Други обаче настояваха, че публикациите отразяват истината. Днес потърсихме д-р захари Дечев, за да чуем неговата позиция. Ето какво каза той.

прочетено 5130 пъти
На 12 август Umek в Cacao Beach, Слънчев бряг

Класацията на авторитетното списание DJ Magзаслужено нареди Umek сред 50-те най-популярни диджеи на планетата. Той пристига в България директно от Ибиса, където по покана на Carl Cox е резидент в легендарния клуб Space. Партито му на Cacao Beach щее кулминация, както и закриващо събитие на поредицата Moonshine Open Air. Това ще бъде първото участие на Umek по българското Черномориеи първата му изява на открито у нас въобще! Заедно с него зад пулта на Cacao Beach на 12 Август ще застанат неговия сънародник Dataminions, както и Balthazar & JackRock. Специално за събитието организаторите от Renesanz подготвят огромна маса, която да може да побере десетките аудио контролери, които Umek носи със себе сии ще използва за своя сет.

прочетено 3292 пъти
Меглена Кунева: Казусът с ЛУКОЙЛ не е изненада и се дължи на лошо управление

„Още през пролетта, когато беше кризата с цените на горивата, аз отправих въпроси към правителството какви мерки ще предприеме срещу монополиста.

прочетено 2510 пъти
Меглена Кунева: Докладът обори тезата на премиера

Докладът на Европейската комисия обори тезата на премиера Бойко Борисов: Ние ги хващаме, те ги пускат. Меглена Кунева и кандидатът за вицепрезидент Любомир Христов коментираха, че прочитът на доклада, направен през последните дни, показва липса на държавност в България и не отчита рисковете пред страната.

прочетено 3042 пъти
Доброволчеството – дар за общността

Български Червен кръст Областен съвет-Бургас инициира Форум Доброволчеството – дар за общността, който ще се проведе на 28.06.2011 г., вторник, от 10:00 до 13:30 ч. в зала Капитанска на ИХ България. Кръглата маса е част от серията инициативи, с които БЧК отбелязва Европейската година на доброволческите дейности 2011 за насърчаване на активна гражданска позиция, обявена от Европейския съюз.

прочетено 4683 пъти
Демократичната дясна идеология е необходима част от политическия процес

Предварителните избори на десницата в Бургас се оказаха звучен шамар за местното ръководство на СДС. Корупционните финансови потоци се отчитат почти изцяло в ГЕРБ, но политическата цена я плати СДС, чийто бургаски ръководители са оперативните лица при отклоняването на европейски средства и рекета върху дребните търговци, работещи върху общински площи.

прочетено 3838 пъти
Евродепутатът М.Неделчева към младите: Промяната зависи от нас, да бъдем активни

Белоградчик събра десетки млади хора от областите Видин и Благоевград за продължението на конференцията „Култура, образование, младеж, региони: начин на живот 2014-2020“, която се провежда по инициатива на евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Мария Неделчева.

прочетено 3854 пъти
Горещото техно лято на Renesanz на Cacao Beach

Лято 2011 определено се очертава доста горещо, а не малка заслуга за това ще имат и трите топ събития, които Renesanz и Comics club организират съвместно с Cacao Beach през юли и август.

прочетено 5884 пъти
Енергийни омбудсмани ще съдействат на гражданите да бранят правата си пред електроразпределителните дружества

ДКЕВР и „ДНЕС” се договориха да стартират съвместна информационна кампания, която да повиши информираността на гражданите за техните права на потребители на монополни услуги.

прочетено 2456 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Кокили за Строители Александропулис, юни.2007 Йордановден 2011, Бургас - от Тина тия бански нищо не скриват... камини Елена Созополски къщи Йордановден 2011, Бургас - от Тина Конкурс прическа Бургас 2009 HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Инсталация Тройна дъга над Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development