Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Инспектираха храната в ученическите столове

17 Ноември 2010, Сряда

Внезапна проверка на ученически столове за хранене инициира днес зам.- кметът по образованието Йорданка Ананиева. В инспектирането се включиха и представители на РИОКОЗ Бургас.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


В село Маринка са луднали по Черноморец

Любопитна подробност е, че манията по „Черноморец” е обзела повече момичетата. Те са и по-активни от момчетата в желанието си да играят футбол в часовете по физическо възпитание. В часовете по музика пък извън учебната програма по желание на децата с патос се пее химнът на „Черноморец - Бургас”, който се знае наизуст.

прочетено 2415 пъти
Три от три

Преди ремонтът да се случи, Общината беше залята от жалби на родители, които се оплакваха от лошите условия в забавачницата, а там се отглеждат 120 деца.

прочетено 1874 пъти
Подготвят новите телевизионни водещи в Бургас

Нов логопедичен кабинет за децата от три бургаски комплекса ще помага за отстраняване на говорни дефекти. Шанс за кариера има възпитаниците на детските градини в жилищните комплекси „Изгрев”, „Зорница” и „Славейков”. Новият логопедичен кабинет ще бъде официално открит на 1 ноември-Ден на народните будители, от 11 ч. в ЦДГ № 30 в к-с „Изгрев”.

прочетено 1554 пъти
Бургас - център за настаняване от семеен тип

Проектът е озаглавен „Подобряване на социалните услуги за деца в риск на територията на община Бургас, чрез разкриване и предоставяне на социална услуга от резидентен тип - Център за настаняване от семеен тип”. Срокът за изпълнението му започва да тече от месец декември.

прочетено 1702 пъти
Първата в Бургаска област модерна езикова компютърна лаборатория откриха в СОУ „Христо Ботев” - Айтос

На 4 октомври 2010 г., в СОУ „Христо Ботев” в Айтос беше открита първата в Бургаска област модерна езикова компютърна лаборатория. Мултифункционалният езиков кабинет е изграден по проект „Светът в една класна стая” и е финансиран от Фондация „Америка за България”. Езиковата лаборатория е една от малкото в България. В нея учениците ще усвояват знания и умения по английски език.

прочетено 4262 пъти
Министър Цветан Цветанов: Децата трябва да бъдат информирани за заплахите в интернет пространството

Всички деца вече са част от глобалното интернет пространство, а родителите сме малко по-назад. Цветанов каза още, че във фейсбук, която е една изключително добре развита социална мрежа, под прикрита самоличност, е имало доста операции, проведени от ГДБОП срещу педофили.

прочетено 1747 пъти
Бургас - ОУ Елин Пелин – началото на новата учебна година и откриването на изцяло обновената с европейски средства училищна сграда

За доброто настроение на своите гости, родители, учители и връстници, учениците бяха подготвили програма, включваща парад на мажоретките, модерен балет, народни танци и специална церемония по посвещаване на първокласниците /92 на брой/ в званието „елинпелиновец”. Директорката на училището обяви откриването на нова почетна паралелка, в която ще бъдат символично включвани хора с принос към училището. Първите, които получиха грамоти за включване в паралелката, бяха кметът Николов и зам.-кметът Ананиева.

прочетено 3632 пъти
50 родители глобени заради отсъствия на децата им от училище

Община Бургас продължава усилията си за намаляване броя на учениците, които не посещават учебни занятия. В края на учебната 2009-2010 година на 50 родители са съставени актове за това, че децата им не посещават училище. Актовете не са връчени само на трима от тях, поради липса на актуален адрес, на който да бъдат открити. Глобите са минимални /от 10 до 20 лева/, предвид броя на отсъствията, както и поради това, че се касае за първо нарушение.

прочетено 1620 пъти
Безопасност за децата на пътя!

Отмина 15 септември - Първия учебен ден и отново трябва да си напомним как да опазим живота и здравето на нашите децата. Разположението на гр. Бургас обуславя натоварения пътен поток, особено през летния период, който е предпоставка за висок риск от ПТП. Това показва и анализа на статистическите данни за пострадали при ПТП на територията на Бургаски регион.

прочетено 1922 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
На лодката ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК pepi созопол Бургас, ФЛОРА 2009 Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Парк в Бургас, Младежки дом http://rosengeorgiev.com МАРИНА КЕИП Фен За Майсторите!!!!!!!
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development