Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Ново поколение IBM XIV системи за съхранение на данни подобряват ефективността при работа с различни приложения

22 Юли 2011, Петък

IBM представя нова версия на успешната система за съхранение на данни – IBM XIV Storage System Gen3, която предлага възможност за по-бърз и по-лесен достъп до информация, като същевременно намалява разходите за съхранението й. IBM XIV Storage System Gen3 предоставя възможност за по-ефективно опериране с по-тежки приложения, като виртуализация, облачен компютинг и бизнес анализи.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Представиха IBM Storwize V7000

Компанията продължава да инвестира в иновации в областта на съхранението, за да помогне на клиентите да ускорят доставката на данни за новите работни натоварвания

прочетено 4213 пъти
Там, където хорът на Милка Стоева постигна най-голям успех

Единственият български университет бе удостоен със знака за успешно прилагане на Европейската система за натрупване и трансфер на кредити на официална церемония в Антверпен, Белгия

прочетено 2409 пъти
Spirit of Burgas отново е сред претендентите за фестивалните Оскари

Най-добрият музикален фестивал на България - SPIRIT of Burgas, отново получи номинация в категория Best Overseas Festival на UK Festival Awards. Така той има шанс да грабне приза в състезание с такива утвърдени от години големи събития, каквито са Amsterdam Dance Event, Global Gathering, Exit, Sziget и др. На фестивално ниво в музикалния свят тези награди са еквивалент на Оскарите във филмовото изкуство.

прочетено 2123 пъти
SPIRIT OF BURGAS 2010 С НОМИНАЦИЯ ЗА UK FESTIVAL AWARDS

След като през изминалата година най-мащабният музикален фестивал на България - SPIRIT of Burgas, получи номинация в категория Best Overseas Festival на UK Festival Awards, тази година фестът е уважен отново от същите награди в същата тази категория. 3-годишният SPIRIT of Burgas има шанс да грабне приза в състезание с такива утвърдени от години големи събития, каквито са Amsterdam Dance Event, Global Gathering, Exit, Sziget и др.

прочетено 1806 пъти
ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА SPIRIT OF BURGAS СЧУПИ ВСИЧКИ РЕКОРДИ!

Три се оказа магическо число за SPIRIT of Burgas, след като таз-годишното трето издание на фестивала бе посетено от 20% повече публика, имаше 2 пъти повече къмпингари и премиерната нощ с участието на The Prodigy като хедлайнер на основната сцена бе продадена напълно.

прочетено 2005 пъти
Серж Танкиан излиза на сцената на SPIRIT of Burgas в компанията на ... бургаски музиканти

Един от най-очакваните артисти на тазгодишното издание на SPIRIT of Burgas – фронтменът на легендарните System Of A Down – Серж Танкиан ще докаже, че рокът е симфония, но не без помощта на ... бургаски музиканти. Това ще стане в третия ден на наближаващия с пълна сила тридневен музикален фестивал, когато Серж Танкиан ще излезе на сцената заедно с 8 класически музиканти от Оперно-филхармоничното дружество в града.

прочетено 2983 пъти
SPIRIT of Burgas 2010 - една от 20те най-добри фестивални дестинации в света

Повече от 100 изпъления на 7 сцени, върху пясъка на Централния плаж и Морската градина на Бургас.

прочетено 3468 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Компасът на ул. приятелки Пътна помощ Парк в Бургас, Младежки дом КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС през деня не трябва да спиш! съботно кафе ГРОБИЩЕН ПАРК Spirit of Burgas Стилът на знаменитостите
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development