Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Премиер и министър не дават, РИОСВ - Бургас дава

19 Май 2011, Четвъртък

Представители на коалицията от природозащитни организации и граждански движения За да остане природа в България и група Да спасим Карадере алармират за пореден подмолен опит за застрояване на една от последните съхранени природни зони по Черноморието.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


За ред и законност в Слънчев бряг. Къде е тази Справедливост

Ръководството на Слънчев бряг АД иска ред и законност в комплекса. Контролен режим и премахване на незаконните обекти и сергии са основните инициативи

прочетено 3444 пъти
Продължават катастрофи, причинени от пияни шофьори. От полицията отчитат намаляване на престъпността

Часове след инцидента в хотел „Диамант” не знаеха, че е загинал техен гост Три часа след катастрофата, при която загина 30-годишният немски турист Т.К., в 4-звездния хотел Диамант в Слънчев бряг, където той е отседнал, не знаеха нищо за инцидента.

прочетено 3082 пъти
EК и румънските евродепутати да проверят казуса със задържания български кораб в Румъния

Намесата на ЕК и румънските евродепутати заради задържан български риболовен кораб в Румъния поиска евродепутатът Илияна Йотова на пленарната сесия на ЕП в Страсбург.

прочетено 2634 пъти
Талант на АКУЛИТЕ със 7 гола за сборен тим

Валентин Йосков беше основен реализатор на селекцията от таланти извън столичните клубове

прочетено 5728 пъти
Триумф на новото българско кино

Островът на Камен Калев и Аве на Константин Божанов, са селектирани за Петнадесетдневката на режисьорите и Седмицата на критиката на 64-ия кинофестивал в Кан, а Кецове на Валери Йорданов и Иван Владимиров е включен в състезателните програми на Москва и секцията На изток от запад в Карлови Вари

прочетено 3734 пъти
Хотелиерската индустрия е бизнес, който изисква визия и професионални умения

Яни Стоименов: Хотелиерската индустрия, инвестициите в туристическия бизнес и в хотелите по принцип е бизнес, който изисква визия и професионални умения

прочетено 3394 пъти
Могат ли хотелите да печелят и да бъдат по-еко

Топ тема на множество семинари, организирани в последните месеци е Енергийната ефективност, Зелените сгради и други. Изследвания показват, че над 6% от всичките оперативни разходи на хотелите в света са именно за енергия. Оптималното използване на енергията може да доведе до 10 % спад на разходите без това да окаже влияние върху качеството на услугите.

прочетено 3484 пъти
Hospitality Forum - специализирано събитие за хотелиери

На 12 май 2011 ще се проведе Hospitality Forum - специализирано събитие за хотелиери. Семинарът ще се състой в Iberostar Sunny Beach Resort, Слънчев Бряг. Събитието ще е насочено към генерални мениджъри, маркетинг мениджъри и мениджъри продажби на водещи хотели от цяла България.

прочетено 4312 пъти
Островът на Камен Калев ще има премиера в Кан през май

Новия филм на българския режисьор Камен Калев Островът ще има премиера по време на 64 –тото издание на фестивала в Кан.

прочетено 3474 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
В Несебър Флора Бургас 2009 Флора Бургас 2009 Пътна помощ Конкурс прическа Бургас 2009 Професиоанални Американски Кокили за Строители лека вечер Летния театър на Бургас УНИВЕРСАЛНА МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И БЕТОН, СВАЛЯНЕ НА СТАРИ МАЗИЛКИ ROKAMAT-2500 ЛВ. Машините на Леонардо лека вечер Кукерландия 2011, Ямбол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development