Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Бургаско момче е сред УСПЕЛИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

04 Юни 2015, Четвъртък

Кристиян Станков от Бургас е сред Успелите деца на Димитър Бербатов. Кристиян е сред победителите в област Спорт за карате киокушин в категория IX-XII клас.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Възможна ли е консолидация в дясното политическо пространство

На 18 юли се състоя дискусия между представители на повече от 20 извънпарламентарни политически партии и сдружения, които коментираха възможностите за консолидация в център-дясното пространство, основана на общи цели и приоритети и посредством открит диалог с  гражданското общество

прочетено 2872 пъти
VІІ Фестивал на българското образование

Традиционно събитие за популяризиране на образователни дейности и институции. Под патронажа на министъра на образованието проф. Сергей Игнатов.

прочетено 3548 пъти
Ново поколение IBM XIV системи за съхранение на данни подобряват ефективността при работа с различни приложения

IBM представя нова версия на успешната система за съхранение на данни – IBM XIV Storage System Gen3, която предлага възможност за по-бърз и по-лесен достъп до информация, като същевременно намалява разходите за съхранението й. IBM XIV Storage System Gen3 предоставя възможност за по-ефективно опериране с по-тежки приложения, като виртуализация, облачен компютинг и бизнес анализи.

прочетено 3506 пъти
Стъпка за невидимите деца на България

Всяка първа седмица на месеца, Столичната галерия ще е отворена изцяло в подкрепа на аутистичните личности у нас

прочетено 4680 пъти
За ред и законност в Слънчев бряг. Къде е тази Справедливост

Ръководството на Слънчев бряг АД иска ред и законност в комплекса. Контролен режим и премахване на незаконните обекти и сергии са основните инициативи

прочетено 3258 пъти
КНСБ – ФАКТОР ЗА ПРОМЕНИТЕ В ТРАНСФОРМАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ

Преходът на бившите социалистически страни от преобладаващо еднопартиен режим, поддържан със силен командно-административен и репресивен апарат, към демократично устройство е уникален по своя обхват и дълбочина на извършените промени

прочетено 2956 пъти
БУРГАС - Имигранти с грамотите на фотоконкурс посветен на Деня на Европа

На 9 май, Ден на Европа, имигранти от Бургас се сдобиха с грамоти от организирания фотоконкурс под надслов Европа в моя градм проведен в Морското казино.

прочетено 2138 пъти
Представят Програма Приложен поведенчески анализ за работа с деца с аутизъм

Въвеждането на магистърска поргама за обучение на специалисти за работа с деца от аутистичния спектър е от изключително значение, поради големия и растящ брой диагностицирани деца с аутизъм в България и в същото време- липсата на обучителна програма, която да обучава специалисти за работа с деца от спектъра.

прочетено 5534 пъти
Нова специалност в Музикалното училище в Бургас

Целите на обучението в специалност Модерен танц са насочени към създаването на танцови кадри с максимално широко приложение: модерни трупи, танц театър, мюзикъл.

прочетено 8994 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
БСУ Spirit of Burgas Черноморец Бургас Изгрев Храбрая ворона Парк в Бургас, Младежки дом Бургаска къша Пристанище Приморско Бургаският мост през 2011 г. тръби Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development