Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Детски хирург избра УМБАЛ Бургас пред университетски болници във Великобритания

05 Май 2017, Сряда

Д-р Евгени Бенчев е вторият такъв специалист в града ни, ще преглежда и по Здравна каса

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Детски хирург от УМБАЛ Бургас посвети месец юни на безплатни прегледи

С д-р Бенчев могат да се консултират всички родители на малки деца

прочетено 2538 пъти
Созопол се стяга за седма лятна Академия на изкуствата

Лятна Академия на изкуствата в Созопол събира млади таланти от цял свят

прочетено 8346 пъти
Откриват Плувен комплекс „Флора” в Деня на българския спорт

В Деня на българския спорт /17 май/ кметът Димитър Николов ще открие новия Плувен комплекс „Флора”, изграден със средства на Община Бургас. Събитието ще уважи с присъствието си лично спортният министър Свилен Нейков. Поканени са още Таня Богомилова генерален секретар на Българската федерация по плувни спортове и Андрей Андреев - председател на Българска федерация по водна топка.

прочетено 3291 пъти
Дизайнерка реди етноизложба в Бургас

Първата самостоятелна изложба – живопис на младата авторка Росица Забунова бе открита в родния й Бургас. Росица е дъщеря на реставратора Стоян Забунов. В художествената галерия „Петко Задгорски“ 35- годишната дизайнерка е подредила 15 платна голям формат, рисувани в последните 9 месеца след завръщането й от Южна Африка. 13 години от живота на бургазлийката преминават на топлия континент и следите от неговото цветово многообразие и дух присъстват в платната.

прочетено 2082 пъти
Как живя културата през 2009-а

В дните, когато изхвърляме в коша стария календар и прелистваме новия, сме повече склонни за равносметка – какво сме свършили, за какво времето не е стигнало, кое ни е вдъхновило или разочаровало, дали ще има ресурс, който да подхранва мечтите ни?... И ние сега, спазвайки традиционния рефлекс за разбор на преживяното, правим опит за обзорна разходка из артпространствата на Бургас.

прочетено 2726 пъти
Арестуваха главния архитект на Община Поморие - Светозар Рашков

На 17.09.т.г. служители от Областна дирекция на МВР - Бургас, под прякото ръководство на Окръжна прокуратура - Бургас, са арестували главния архитект на Община Поморие - Светозар Рашков за извършени престъпления по служба и злоупотреба със служебно положение. По случая са заведени две досъдебни производства, които са под пряко наблюдение на окръжен прокурор Ангел Георгиев.

прочетено 6455 пъти
Бургаски общинар спечели място в престижна програма за обучение на млади европейски лидери

Служителят в Дирекция „Евроинтеграция” на Община Бургас Светозар Градев е избран да се обучава в Стипендиантската програма за млади лидери от Централна Европа „Карл Фридрих Гьорделер Колегиум” на Фондация „Роберт Бош”.

прочетено 1641 пъти
ЛИТЕРАТУРНИ ПРЕМИЕРИ

Тържественото връчване на наградите от националния литературен конкурс „Петя Дубарова” ще започне днес /7 май/ от 17.30 часа в Арт център „Опера”.

прочетено 1610 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
В Несебър Конкурс прическа Бургас 2009 Жълто подрумиче Флора Бургас 2009 на границата с брега това си е моята приятелка нощен бряг Конкур глазами зрителя Лятото Великденско яйце пазач Воробей от страха полез на стенку
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development