Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Веселин Аврамов

Биографични бележки

Роден съм на 14.V. 1944 г. в село Сунгурларе. Ако моето семейство не е било евакуирано по време на бомбардировките, щял съм да дойда на бял свят в Бургас. По тази причина смея да твърдя, че моят роден град е на брега на Черно море. Израсъл в този град, завърших бившата Трета гимназия “Васил Левски”. След това учих в Инженерно-строителния институт – специалност “Геодезия, фотограметрия и картография”, където се дипломирах в 1968 година. Оттогава с известно прекъсване заради отбиване на военната служба, бях на работа в “Бургаски медни мини”. Там се пенсионирах в 1991 година.
Сериозно с поезия се занимавам от 1998 г. Радвам се, когато напиша някое стихотворение или издам поредна стихосбирка. А дали моето писано слово е стойностно, ще прецени читателят,но не и критиците.
Издадени стихосбирки:
1.  Целебна билка – 1999 г.
2.  Светлина в морето – 2000 г.
3.  Просветление – 2004 г.
Подготвил съм за печат и четвърта стихосбирка   с работно заглавие “Три поеми и още нещо”.
Веселин Христов Аврамов

Информация за контакти с автора:
8000 Бургас
ул. "Рилска" 7
телефон: 056 82 45 17
GSM: 0898410455Веселин Аврамов - стихотворения

Тази статия е разглеждана: 6007 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
ИЗКУПУВАМЕ Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Солидарната Отговорност... хотел приморец тръби созопол Старият Бургас wood Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363 Семейство на плажа на границата с брега
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development